Skip to content

blanco

a mosogatás szakértője

Fedezze fel az ideális alapanyagú, színű, méretű és formájú BLANCO mosogatót, valamint a megfelelő beépítési módot. Válassza ki a hozzá illő BLANCO csaptelepet, mosogatószer-adagolót, kiegészítőt, végül válogasson a szekrénybe, vagy fiókba integrálható egy, vagy többrekeszes szelektív BLANCO hulladéktárolók széles kínálatából.

inspirációk különböző stílusú konyhákba

Rusztikus farmhouse stílus

Rusztikus mosogató – a mediterrán, provence-i, farmhouse, country konyhák jellegzetes kötényes, szoknyás mosogatója…

Számtalan jelző, egyetlen mosogató medence típusra, ami nem más mint a vidéki konyhák óriás méretű szögletes mosogatója, legyen az a vidéki Angliától kezdődően, Olaszország dimbes-dombos falvain át, a levendula illatú francia településekig Európa szerte bármerre is …

kattints >>

A már több, mint négy évtizede itthon is jelenlévő BLANCO mosogatók minőségének záloga, a közel 100 éves tapasztalat és a világszerte elismert német megbízhatóság.  A cég innovatív tevékenységével, anyag választékával és designjával egyaránt mérvadó, élenjáró a világban.

A tavalyi év un. “legfeketébb fekete” újdonságai után, idén a munkapult alá épített, valamint a  multifunkcionális mosogatóké a főszerep. Az újdonságok is jellemzően ebből  a legújabb trendeket követő mosogató típusokból kerültek ki. 

kattints >>

A  BLANCO  rendkívüli megjelenésű,  kézzel készített rozsdamentes acél  mosogatói  a legnagyobb szabadságot biztosítják az előkészítés, főzés és mosogatás helyszínének kialakításában. 

Ezek az exkluzív mosogatók a BLANCO innovatív technológiáinak köszönhetően manufakturális módon, változatos méretekben, akár egyedi megoldásokkal kiegészülve készülnek a legkiemelkedőbb minőségű rozsdamentes acél alapanyagokból. Nagyszerűen kiegészítik a belsőépítészet loft, modern és minimalista stílusát, mint szemet gyönyörködtető funkció, izgalmas kontraszt,  és az építészet által inspirált stílus természetes folytatása.

kattints >>

Még nagyobb komfort, és még szélesebb funkcionalitás a konyha legfontosabbterületén.

kattints >>

 

Manapság amikor a különleges konyhaszigetek, és munkapultok, valamint a speciális vasalatok a konyhadesign szerves részei, nem csak az ablak előtt merül fel a mosogatócsaptelep megfelelő használhatóságának  problematikája.

A pozíciójukat váltó Blanco csaptelepek háromféle módon mozgathatók, így mind funkcionálisan, mind vizuálisan tökéletesen megfelelnek ezeknek a tervezői igényeknek.

kattints >>