Skip to content

mosogatók

anyagok és színek szerint

Az ALUMETÁL szín 2023 év végétől megszűnt, készlet erejéig elérhető!

Fekete
Antracit
kávé
Palaszürke
Vulkánszürke
Tartufo
Törtfehér
Fehér
Fekete
Bazalt
Magnólia
Kristályfehér
Dark Steel
Durinox
Rozsdamentes

Silgranit®

A Silgranit® -ból készült gránit mosogatók hosszú éveken át  megőrzik eredeti szépségüket, színüket, makulátlan minőségüket. Gránit alapanyaguk ellenáll minden hétköznapi munkának és igénybevételnek.
Végre egy mosogató, aminek nem csupán fukciója, de eleganciája is van. A Silgranit® mosogatók felülete bársonyos tapintású, modern, matt megjelenést áraszt, amely lágyan illeszkedik a környező anyagokhoz a konyhában.

Egy gazdag kávébarna, egy feltűnő alufémes, egy krémes tartufo, vagy meleg palakő, netán egy elegáns sötét antracit?  Minden konyha designnak létezik tökéletes mosogatómedencéje, csak ki kell választani.

A szabadalmaztatott „Hygiene+Plus” védő formulája biztosíték a mindennapok egészségéhez. 

kerámia

A masszív alapanyagú BLANCO  kerámia mosogatók gyönyörű fényes felületükkel ragyogó ékkövei  a klasszikus és a modern konyháknak. Felületük ellenáll a foltoknak, a szennyeződésnek és a karcolásoknak, a vízkő nehezen tapad meg rajtuk.

Visszafogott decens színeivel a legjobb és legszebb választás az elegáns klasszikus, és modern klasszikus konyhákba.

Stabil zárt szerkezeti felületüket akár egy belefolyt paradicsom szósz, vagy vörösbor sem képes elszínezni. 

rozsdamentes acél

A professzionális szakácsok is nagyra értékelik az acél, króm és nikkel különleges keverékét. Nagyon erős, nagyon látványos, nagyon modern, minden konyhában tökéletesen megállja a helyét.

A szennyeződés nem tapad meg a felületén, elég egy törlőkendő, és minden folt, még a vízkő nyomai is eltűnnek.

Egy kis narancslé, vagy vörsbor ömlik a mosogatóba? Néhány húsdarab beleesett szeletelés közben?  Nem kell aggódni! A rozsdamentes acél porozusmentes felületének köszönhetően mindent blokkol. És a felület, ahol semmi sem tud bejutni az anyag szerkezetébe, ott nem halmozódhatnak fel baktériumok, minden makulátlanul tiszta marad. 

Véletlenül a mosogatóban maradt egy paradicsomot vagy egy szem eper? Még ha napokig ott hagyná a gyümölcsöt vagy zöldséget, akkor sem lesz semmilyen káros hatása. Nem szívja fel a rozsdamentes acél szagát vagy “fémes”ízét.  

Hoppá! Könnyen kicsúszik a tányér a kezéből öblítés közben?  Szerencse, ha ez egy rozsdamentes acél mosogatóban történik, mivel az összes mosogatóanyag közül a rozsdamentes acél a legpuhább. Ez számos előnnyel jár, tompítja az esést – és a legtöbb esetben mind  a tényér mind a mosogató sértetlen marad. 

Az összes mosogatóanyag közül a rozsdamentes acél a legpuhább. Ez számos előnnyel jár. De ennek is megvannak a maga határai. Ha egy egész virágváza esik a mosogatóba, a tányér helyett valószínűleg nyomokat hagy. Ugyanakkor a váza sokkal nagyobb eséllyel marad életben, mint ha ez egy Silgranit vagy Kerámia mosogatóban történne.

Nem kell hosszan súrolni, nem kell különböző vegyszeres, foltmentesítő praktikát bevetni. Elég egyszerűen áttörölni egy enyhe tisztítószeres puha ruhával, majd szárazra törölni  és kész. Semmi bonyolult,  vagy fáradságos, időrabló sikálás.