Skip to content

Szállítás és átvétel

A megrendelt termékket Ön kétféle módon tudja átvenni 

Személyes átvétel Bemutatótermünkben

Ha személyesen kívánja a megrendelt terméket átvenni, a megrendeléskor a szállítási módnál a személyes átvételt válassza.

Személyesen tudja átvenni az árut, ha eljön az Admiral Studio Bemutatótermébe, ahol nem csak konyhai mosogatókat és kiegészítőket vehet szemügyre, hanem munkatársaink teljes konyhabútorok és gépek tervezésében és kivitelezésében is segítenek.

Ebben az esetben természetesen nem merül fel külön szállítási költség.

Bemutatóterem

1013 Budapest, Attila u. 37. (H-Cs 9-17h, P 9-16h)

Ügyfélszolgálat

+36 1 270 905

Áruátvétel szállítással

Amennyiben a megrendelésben a megadott szállítási címre történő kiszállítást kéri, futárszolgálat fogja Önnek az árut kivinni. A kiszállítás napjáról telefonon vagy e-mailben értesítjük Önt, legkésőbb a kiszállítást megelőző napon. A futárszolgálattal történő kiszállításoknál a fizetési mód kizárólag ELŐRE UTALÁSSAL lehetséges – ADMIRAL STUDIO KFT. OTP 11713218-20002152, erről a megrendelés visszaigazolásban tájékoztatjuk.

A kiszállítás munkanapokon, 8-17 óra között történik. Közelebbi időpontegyeztetésre sajnos nincs lehetőség a futárszolgálattal.

A kiszállítás költsége az egész ország területére egységesen bruttó 4.500 Ft, nettó 100.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes.

Áruátvételkor ne felejtsen el meggyőződni a csomagolás és az áru épségéről, sérülésmentességéről. Ha az áru sérült csomagolásban érkezik, Ön nem köteles azt átvenni. A csomagolást csak az áruátvételi bizonylat aláírásával nyithatja fel. Ezt érdemes a futár jelenlétében megtenni, mert ha kicsomagolás után a terméken sérülést fedez fel, egy rövid jegyzőkönyvet kell felvennie, amelyet a futárral alá kell íratni. Ezzel, és a számlával lehet a reklamációt Bemutatótermünkben intézni. Felhívjuk a figyelmét, hogy szállítási sérülési jegyzőkönyv hiányában sérült árut nem áll módunkben visszavenni.