+36 (1) 270 9051

Smeg Retro Style 50 kenyérpirító és vízforraló

akció

2023. 09.15 . - 2023.10.15

Smeg Retro Style 50 reggeliző szetTek

Ha most SMEG 2 szeletes bézs, fekete, vagy piros kenyérpirítót vásárolsz, féláron adunk hozzá egy vízforralót.

Kattins a linkekre, ha te is szeretnél egy szettet!

Miért szeretjük annyira a SEMG Retro Style50 konyhai kisgépeket?

Ahogyan az utóbbi években egyre inkább színesedett a modern- és minimál design, úgy kerültek mind jobban és jobban fókuszba az olasz Smeg színes konyhai kisgépei is.

Szinte észre sem vettük, és egy szempillantás alatt beleszerelmesedhetünk a színes Retro Style sorozat egy-egy 50-es éveket idéző darabjába -egy robotgépbe, kenyérpirítóba, vagy egy vízforralóba. Ezek a prémium kategóriás készülékek amellett, hogy a legmagasasbb minőségi színvonalat képviselik, designban is a legtöbbet adják a konyhához.

A SMEG által kifejlesztett szemet gyönyörködtető konyhai kisgépeiben a kopottas shabby chic, és a régi idők emlékeit idéző rusztikus vintage stílusai ötvöződnek, amik így együtt, alapjaiban megváltoztatják meg a tárgyi designhoz fűződő látásmódunkat. Azonban nem csupán ezekben a stílusokban képesek különleges vizuális élményt nyújtani.
Egy-egy ilyen kisgép – akár a hagyományos, akár a limitált szériás változatokban – a modern konyhákban steril, funkcionális tereiben is szemet gyönyörködtető, otthonos látványt nyújt.

Megosztások: