Elica Bio - páraelszívó a japandi trend jegyében

A japandi, napjaink egyik legkedveltebb irányzata, melyben a japán és a skandináv stílus jellegzetes jegyei keverednek. A trend a naturalizmusra – a fa és a természetes anyagok letisztult használatára, valamint annak meleg, semleges színeire épül.

Az olasz ELICA BIO páraelszívója puritán modernizmusával, lineális vonalvezetésével és fehérített meleg tölgy anyagával az egyik leggyönyörűbb példája a konyhában megjelenő a japandi stílusnak. 

Tervezője az Elica top designere FABRIZIO CRISÀ, aki az egyszerű, szigorúan geometrikus vonalvezetésű páraelszívó selymes fehér kürtőjét valódi tölggyel kombinálta. Ezáltal a BIO mind a divatos japandi, mind pedig a hightec minimalista konyhák ragyogó fókuszpontjává válik.

Küllemében egyszerre jelenik meg az otthonosság és a trendiség – a természet és a legfejlettebb technológiai megoldások.

Elica | Bio intelligens szenzor üzemmód

Previous slide
Next slide

Az innováció lényege, hogy egy elegáns, átlátszó érintőkapcsoló segítségével bekapcsolhatunk egy olyan funkciót, melyben a beépített érzékelőknek köszönhetően a legoptimálisabb teljesítményt maga a készülék választja ki.

Tune fehér funkció

Ez egy állítható színhőmérsékletű LED világítás, amivel egyrészt még komfortosabbá tehető a főzés, másrészt a saját igényeknek és ízlésnek leginkább megfelelő környezet hozható létre.

USB csatlakozás

A tetején kialakított keskeny bemarás a tabletek és okostelefonok részére nyújt kézre eső biztonságos tárolási lehetőséget, ami mellől természetesen nem maradhat el az USB csatlakozás sem, egy speciális érzékelő technológiával gazdagítva, ezzel kerülendő el a gőz okozta legkisebb károsodás is.

Az elegáns elszívó egy nagyobb 120 x 58 szigetes és egy kisebb 90 x  58 cm-es fali változatban létezik, mely az elszívó keretével azonos tölgy polccal egészíthető ki – így teljes mértékben integrálható bármilyen konyhadesignhoz.

Az ELICA azonban nem elégedett meg  az A+ energia osztályos BIO  “pusztán”  kiemelkedő műszaki újdonságaival és elegáns formavilágával, hiszen nem is lenne olasz cég, ha nem vitt volna még egy apró, de annál tökéletesebb csavart a designba. Az elszívók mellé kétféle, arányaikban tökéletesen megtervezett  lebegőpolcot is kínál, amik mind a fali, mind a sziget elszívókhoz harmonikusan integrálhatók.

Megosztások: