+36 (1) 270 9051

Blanco Unit - komplett mosogatóközpont

Praktikus mosogatóközpont a konyhában

A konyhabútor tervezésnél különös hangsúlyt fektetünk a praktikus, kényelmesen használható megoldásokra. Legyen szó kicsi vagy nagy konyhabútorról, a konyha mosogató és a beépített szemetes fontos részét képezi a konyhánknak.

A németországi Blanco ezért alakította ki különböző méretekben és működési megoldásokkal a Blanco Unit rendszert.

A mosogatóközpont általában a konyha leggyakrabban használt területe. A konyhában töltött időnk több, mint 60%-át töltjük a mosogató körül, hiszen az előkészítéstől az étkezés befejezéséig sok apró feladatot a mosogató körül végzünk.

A Blanco Unit az egyedi vásárló számára kínál ideális megoldásokat, de minden jó megoldáshoz elengedhetetlen a konyhabútor jó tervezése. Egy olyan átgondolt megoldás, ami rendszerbe foglalja a mosogatót, a csapot, a hulladékgyűjtőt és még a mosogatószer adagolóról sem feledkezik meg. Az összes alkotóeleme tökéletesen illeszkedik a minőségi konyhabútorokhoz.

Legyen szó kis vagy nagyméretű, minimalista vagy klasszikus konyháról, a Blanco Unit bármely kivitelezésre tud megoldást kínálni. Az összeállításoknál elsődleges szempont a funkció, a kényelem. Ehhez társul a magas minőség, ami nem okoz csalódást.

A Blanco mosogató, csaptelep, beépített szemetes szakszerű kombinációjának összeállításában a Blancomania munkatársai segítséget nyújtanak. Személyesen az üzletünkben ( 1013 Budapest, Attila út 37.) vagy telefonon a 061 270 9051 számon is segítjük a választást.

Nagy előnyünk, hogy a Blanco Bemutatóterem ( ahol vásárolni is tudnak az érdeklődők) minden Blanco Unit megoldást élőben meg tudunk mutatni.

A Blanco Unit számtalan módon személyre szabható az egyéni igényeknek és preferenciának megfelelően.

Megosztás: