Loading...

ELICA SUPER PLAT GR/F/80

Fali párelszívó, szürke/öntöttvas – 80 cm

 

Gyártó:       
Elica

Cikkszám: 
PRF0165017

Szín:
szürke üveg/ öntöttvas

456 800 Ft

EU raktáron, beérkezés: 2-3 hét

Az aktuális készletinformáció tájékoztató jellegű, részletes magyarázat itt

Termék leírás

Az olasz ELICA prémium kategóriás páraelszívóit a formabontó design, a könnyű kezelhetőség, és a legmagasabb szintű tudás és a kiemelkedő energiahatékonyság jellmezi. 

2020-as újdonsága a SUPER PLAT új utat nyitott a páraelszívók legújabb generációs világába. A modern, minimalista trendhez igazodó egyedülállóan lapos, lineáris készülék kiemelkedő teljesítménnyel mind vizuálisan, mind funkcionálisan a legmagasabb formai tisztaságot és minőséget képviselik.

Fekete üveg és öntöttvassal kombinált szürke üveglapos változatban, 80 cm-es szélességben készül. Belső keringetésű szénszűrős és szabadba kivezethető változatban egyaránt kapható.

Szerelhető takaró csővel, vagy nélküle, attól függően, hogy a kivezető nyílása milyen magasságban lett kialakítva a falon. Ennek egy már meglévő konyha felújításánál van jelentősége, ahol a régi kivezető nyílás (nem megfelelő magasságú) helyét takarni kell.  Takarópanel nélkül megjelenése (különösen fekete színben) megszólalásig hasonlít egy síkképernyős fali konzolos tévéhez.

Egyedülálló öntött alumínium első rácsaival a legszebb választások egyike a kortárs és indusztriális stílusú otthonokba.

A modell Elica Multi-d Capture technológiájának köszönhetően, a szívófelület teljes egészében lefedi az elszívó elülső felülét. Az így megnövelt szívóképesség garantálja a legjobb eredményt a pára és a kellemetlen szagok hatékony eltávolítására.

A Comfort Silence technológia révén a készülék a legnagyobb sebességgel is csendben működik. Ezzel garantálja az alacsony zajszintet a szobában, lehetővé téve zavartalan beszélgetést, főzés közben.

A SUPER PLAT egy u.n. dimmerrel van felszerelve, ami lehetőséget nyújt a fény intenzitásának beállítására, a különféle hangulatok megteremtéséhez. 

Emellett maximalizálja a felhasználói élményt az ElicaConnect App-nak köszönhetően. Az app hangvezérléssel vagy néhány kattintással irányítja az elszívót, folyamatosan figyelemmel kíséri a szűrők állapotát, illetve szükség esetén segítséget is nyújt.

 

  ÜZEMMÓDOK

 • Kivezetett üzemmód bekötőszettel: a készülék a beszívott párás levegőt a fém zsírszűrőn keresztül, a szabadba vezeti ki. Ennél az üzemmódnál fontos a friss levegő megfelelő beáramoltatása, hiszen a hatékony szűrés ennek révén biztosított. Minél rövidebb az elszívóból kivezető légcső hossza, annál magasabb a készülék szűrési hatásfoka. Ezért a kivezetés minden esetben a lehető legrövidebb szakaszon, és a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének (jelen esetben 150mm) megfelelő légtechnikai csövekkel és idomokkal kell, hogy történjen.
 • Belső keringtetéses üzemmód aktív szénszűrővel: akkor alkalmazandó, amikor nincs mód a külső kivezetéses mód megvalósítására. Ebben az esetben az elszívott levegő a zsírszűrőkön át, egy aktívszén-filteren halad tovább, ami képes megszűrni a kellemetlen szagokat, majd az így megtisztított, szag-csökkentett levegőt visszaforgatja konyha terébe. Fontos tudni,  hogy a szénszűrő a szagokat semlegesíti, de a páratartalmat nem csökkenti. A főzés során keletkezett pára így már nem zavaró, hiszen nem egy szűk területre, a tűzhely fölé koncentrálódik, hanem nagy területen szétdiffundálódik a teljes légtérben. A szénszűrő hatásfoka a használat függvényében folyamatosan csökken , ezért azokat rendszeresen 3-6 havonta cserélni kell. Ugyanígy figyelni kell a fém zsírszűrők állapotát is,amit telítettség esetén forró mosogatószeres vízzel, vagy mosogatógépben kell kitiszítani.

Főbb jellemzők

  • 80 cm-es,  szürke üveg előlapos, öntöttvas ráccsal kombinált sík fali páraelszívó

  • Filteres és kivezetéses üzemmód 

  • Alaptartozék:  Alumínium zsírszűrő 

  • Garancia: 3 év
Comfort Silence - extra csendes üzemmód
Multi D Capture - megnövelt szívófelület
Long Life - regenerálható szénszűrő
DIM Light - szabályozható fényerő
Connectivity - app érintés és hangvezérlés

Méretek

Műszaki adatok

  • Méret:  80 cm  (szélesség: 800 mm, mélység: 250 mm)

  • Vezérlés:  3S+2B Capacitive Touch Control 

  • Zajszint:  38 – 57 db (A)

  • Motor teljesítmény:  277 W

  • Teljes elszívás: 265 W

  • Légszállítás: 740 m³/h

  • Csatlakozócsonk: 150 mm

  • Világítás:  Strip Led 1×7 W 3500 K

  • Energiaosztály:

TOVÁBBI JAVASLATAINK