Loading...

ELICA BLOOM GR/A/85

Döntött fali párelszívó, szürke üveg – 85 cm

 

Gyártó:       
Elica

Cikkszám: 
PRF0164462

Szín:
szürke

340 900 Ft

EU raktáron, beérkezés: 2-3 hét

Az aktuális készletinformáció tájékoztató jellegű, részletes magyarázat itt

Termék leírás

Az olasz ELICA prémium kategóriás páraelszívói a formabontó design, a könnyű kezelhetőség, és a legmagasabb szintű tudás és a kiemelkedő energiahatékonyság képviselői. 

Manapság, az egyik legkeresettebb és  legkedveltebb elszívók, a falra szerelt döntött típusú, páraelszívók.

Legnagyobb előnyük kialakításukban rejlik, mivel az átlagos magasságba szerelt kürtős páraelszívóhoz képest itt a fejünk teljes biztonságban van a készülék sarkaitól, és kezelése az alacsonyabb emberek számára is komfortosabb. 

Ennek a kialakításnak köszönhetően a döntött fali páraelszívók legkisebb beépítési magassága az elektromos főzőlapoktól már minimum 50, míg a gáz főzőlapoktól minimum 65 centiméretes távolságra szerelhetők, kényelmes, biztonságos és sérülésmentes használat mellett.

A Bloom intelligens páraelszívó tökéletes választás a nyitott, egyeterű enteriőrökbe. Anyagát a megbízhatóság és a tartósság jellemzi. Üveg előlapja  négyféle kivitelben kapható: extra tisztaságú fekete, fehér és szürke, valamint kőhatású designban. Anyaga kiemelkedően nagy szilárdságú és alacsony vastartalmú, ami tovább fokozza átlátszóságát.

Az elszívás területe használaton kívül teljesen rejtve marad, csakegy folyamatos és diszkrét vonalakkal rendelkeződe top látható. Főzéskor a motorháztető elülső részébe integrált mozgó fedél egy egyszerű kézmozdulattal kinyitható. Ideális megoldás mindazok számára, akik főzés közben és azon kívül is ragaszkodnak az igényes,  elegáns környezethez. 

 

 

 

  ÜZEMMÓDOK

 • Kivezetett üzemmód bekötőszettel: a készülék a beszívott párás levegőt a fém zsírszűrőn keresztül, a szabadba vezeti ki. Ennél az üzemmódnál fontos a friss levegő megfelelő beáramoltatása, hiszen a hatékony szűrés ennek révén biztosított. Minél rövidebb az elszívóból kivezető légcső hossza, annál magasabb a készülék szűrési hatásfoka. Ezért a kivezetés minden esetben a lehető legrövidebb szakaszon, és a páraelszívó motorcsonk-átmérőjének (jelen esetben 150mm) megfelelő légtechnikai csövekkel és idomokkal kell, hogy történjen.
 • Belső keringtetéses üzemmód aktív szénszűrővel: akkor alkalmazandó, amikor nincs mód a külső kivezetéses mód megvalósítására. Ebben az esetben az elszívott levegő a zsírszűrőkön át, egy aktívszén-filteren halad tovább, ami képes megszűrni a kellemetlen szagokat, majd az így megtisztított, szag-csökkentett levegőt visszaforgatja konyha terébe. Fontos tudni,  hogy a szénszűrő a szagokat semlegesíti, de a páratartalmat nem csökkenti. A főzés során keletkezett pára így már nem zavaró, hiszen nem egy szűk területre, a tűzhely fölé koncentrálódik, hanem nagy területen szétdiffundálódik a teljes légtérben. A szénszűrő hatásfoka a használat függvényében folyamatosan csökken , ezért azokat rendszeresen 3-6 havonta cserélni kell. Ugyanígy figyelni kell a fém zsírszűrők állapotát is,amit telítettség esetén forró mosogatószeres vízzel, vagy mosogatógépben kell kitiszítani

Főbb jellemzők

  • 85 cm-es,  szürke üveg előlapos, döntött fali páraelszívó

  • Filteres és kivezetéses üzemmód 

  • Alaptartozék:  Alumínium zsírszűrő 

  • Garancia: 3 év
Könnyű szerelhetőség
Könnyű tisztíthatóság
Regenerálható Long Life szűrő
Megfordítható motor

Méretek

Műszaki adatok

  • Méret:  85 cm  (szélesség: 798 mm, mélység: 167,2 mm)

  • Vezérlés:  3+12 fokozat, érintőszenzoros, infravezérlés

  • Zajszint:  35-56 db (A)

  • Motor teljesítmény:  277 W

  • Teljes elszívás: 265 W

  • Légszállítás: 750 m³/h

  • Csatlakozócsonk: 150 mm

  • Világítás:  LED 1×7 W 3500 K

  • Energiaosztály:

Rendelhető kiegészítők

CFC0038668 - Szénszűrő
CFC0162221 - LongLife Szénszűrő
TOVÁBBI JAVASLATAINK