Loading...

Csaplyuk kiütés silgránit mosogatón – kérjük, figyelmesen olvassák el a leírást

Gyártó: Blanco

Cikkszám: 100100

3 000 Ft

Az aktuális készletinformáció tájékoztató jellegű, részletes magyarázat itt

Ha szeretné, megcsináljuk Ön helyett a 35 mm átmérőjű lyuk kialakítását a csaptelepnek, dugóemelőnek, vagy mosogatószer-adagolónak (3.000 Ft/db). Munkatársaink speciális szerszámmal elkészítik az Ön által kért furatot bármelyik, a Blanco által előkészített pozícióban (szagatott kör – jel). Csak a műszaki rajzon megjelölt pozíciókban lehet kialakítani a csaplyukakat!

Kérjük, minden mosogató esetében határozza meg, hogy a méretezett rajzon jelzett szaggatott körökből, melyiket, melyikeket szeretné, ha kialakítanánk, melyik oldalon legyen a mosogatótál medencéje csepptálcás változatnál (balos/jobbos medence). Egymedencés mosogató esetében a középső csaplyukhely a kiindulópont, ami már ki van ütve gyári körülmények között.

FIGYELEM! AMENNYIBEN CSAPLYUKAT KÉR A MOSOGATÓRA ÉS VALAMILYEN OKBÓL KIFOLYÓLAG NEM FELEL MEG A SZÍN, A MÉRET STB., NEM ÁLL MÓDJUKBAN A 14 NAPOS ELÁLLÁSI JOGGAL ÉLNI, MIVEL EZ MÁR EGYEDIVÉ TESZI A MOSOGATÓT, AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABVA! KÉRJÜK, ENNEK A FIGYELEMBEVÉTELÉVEL KÉRJENEK CSAPLYUKKIÜTÉST!