Mosogató csaptelepek a javából a Blanco-tól

Már sok szó esett a Blanco mosogatókról, viszont kevés a Blanco csaptelepekről. Most pótolom egy cseppet és bemutatom a jelenlegi akciós kínálat néhány darabját. Kivételesen árakat is írok, hogy minél több infót kapjatok. Kezdjem a blablával? Na jó! A Blanco Németország legnagyobb mosogató és csaptelep gyára. A már „unalomig” ismert német precizitás, megbízhatóság, minőség! Ugye ennyi elég volt! Na, csapjunk a lecsóba, nézzük a konyhai csaptelepeket. Merthogy fürdőszobait nem gyárt a Blanco 🙂

A jelenlegi akcióból jó szívvel ajánlom a Blanco Antas-S silgránit, vagy króm csaptelepet. Az „S” jel minden esetben azt jelenti, hogy a csaptelep kihúzható, ami fantasztikus előnyökkel jár, főleg a hétvégi főzésnél. Engem sokáig kellett győzködni, de 5 éve, amióta a kihúzható csaptelepet használom, csak áldani tudom a fejlesztőket, mert kitalálták. Miért? A vasárnapi főzésnél dugig a mosogató, a mosogatógép is dolgozik, viszont a gyerekek teát kérnek. No problem! Blanco csaptelepet kihúzom és lőn víz a vízforralóban. Vagy fazékba kell vizet engednem, nem kell idétlenkedni a mosogatómedencébe, egyszerűen kihúzom a csaptelepet és van víz! Szóval, nagyon praktikus jószág!

A Blanco Wega – S csaptelep klasszikus formájával jól illeszkedik az egyenes vonalvezetésű minimál konyhabútor összeállításhoz. A csaptelep szintén kihúzható, kényelmes használatot biztosít.

daras-sBlanco Daras – S antracit

Az idei egyik új csaptelep a Blanco Tivo és Blanco Tivo – S. Érdekes „kalapácsfej” formájával izgalmas jelenség a mosogatón. Ez a típus átállítható és nemcsak kihúzható, de zuhanyzó módban is üzemel, ami pl. gyümölcs és saláta mosáskor nem hátrány.

Blanco Tivo – S silgránit kihúzható csaptelep

tivo-s antracitBlanco Tivo – S antracit csaptelep

Ha a hagyományos csaptelepformákat kedveled, akkor az alábbiakat ajánlom.

Blanco Wega -S csaptelep, kapható króm és 9 gránit színben

mida antracitMIDA silgránit csaptelep 9 színben kapható

A MIDA csaptelep előnye, hogy magas, így kényelmesen alá tehető a fazék, váza, üveg. Célszerű a magas csaptelepekhez Cap-Flow -t vásárolni, mert ezzel a kiegészítővel elérjük, hogy nem fröcsög szét a lezúduló vízsugár.

cap flowCap-Flow ( a medence alján, rögtön a szűrő felett)

Bízom benne, hogy tudtam néhány ötletet adni a csaptelep kiválasztásához. Legközelebb az extra csaptelepeket mutatom meg. Ilyenek az ablak elé építhető csaptelepek.

Üzlet és Blanco bemutatóterem: 1013 Budapest, Attila út 37. Telefon: 061 270 9051

Köszönet a figyelemért!

Üdvök: Anikó