Kell egy új Blanco gránitmosogató!

Hát eljött ismét az új év, az új lehetőséget, az új fogadalmak és az új tervek megvalósításának az ideje. Ti milyen terveket szövögettek, milyen álmokat dédelgettek?

Az ünnep alatt a családdal békésen pihegtünk, kivéve engem, aki folyamatosan előkészített, etetett, beteget ápolt, mosogatott. Na, de ezen is túl vagyunk. Viszont eszembe jutott, hogy a konyhámban a mosogatót minél előbb kicseréltetem. És, ha már a  tűz közelében  vagyok, mire másra, mint Blanco mosogatóra, azok közül is természetesen egy gránitmosogatót választok. Mivel a munkalapot nem szeretném kicserélni, ezért célszerű a meglévő mosogató méretéhez igazítanom az új gránitmosogató típusát.

Itt kezdődnek a problémák! Mert ha egy meglévő kivágáshoz keresel mosogatót, nagyon korlátozottak a lehetőségeid. Nekem szerencsém van, mert Blanco Tipo45 S Mini rozsdamentes mosogató helyére simán be lehet építeni a Blanco ZIA 40 S silgránit 1 medencés, csepptálcás mosogatót. Jó, jó, lesz némi felfordulás a konyhában, meg kell egy megbízható és precíz vízszerelő is, de megoldjuk!

Régi vágyam már a konyhába egy gránit mosogató, hiszen azon nem látszanak a karcok, könnyű tisztítani, vízlepergető és csak az a gond, hogy a tíz gránit színből melyiket válasszam?! Önmagában nagyon tetszik a tartufo színű gránitmosogató, de a konyhabútoromban a krém frontok dominálnak, wenge munkalappal. És még a csempe színét is figyelembe kell vennem.

De azt hiszem, nem dizájnkodom túl a dolgot és egy gyönyörű jázmin gránitmosogatót választok.

Szerintetek?

Ilyen volt – csak kissé már megkopott 🙂

Blanci Tipo 45S rozsdamentes mosogató
Blanci Tipo 45S rozsdamentes mosogató

És ilyen lett……nagyon szép!

Blanco Zia 40 S gránit mosogató, jázmin színben
Blanco Zia 40 S gránit mosogató, jázmin színben

Szóval itt az új év, tervezgessetek! És kívánok Nektek új konyhabútort www.admiralstudio.hu és akár az új, akár a régi konyhabútorodba egy új Blanco gránitmosogatót!

Üzletünk címe: 1013 Budapest, Attila út 37.