+36 (1) 270 9051

Blanco Elon silgránit mosogató

a nagy kedvenc

Írta: Karácsony Anikó

Akik még nem ismerik a Blanco Elon mosogatócsaládot, itt az üzletben mindig rácsodálkoznak, milyen klassz megoldás lehet ez a mosogató az új konyhába.

Mitől klassz és praktikus ez a mosogatónk?

  • 3 féle méretben rendelheted, attól függően milyen széles a mosogatós elemed ( 45 – 60 – 80
    cm)
  • A csepegtetőrész bővíthető a hullámos rozsdamentes csepegtetőráccsal, ami alaptartozék
  • A mosogató forgatható, teheted a medencét jobb vagy balkézre. Így a csaptelep is kézreáll.
  • 9 silgránit színben rendelhető  –  A színeket itt találod: https://blancomania.hu/blanco/mosogatok/ 

Ha kicsi a konyhád és fontos hogy legyen előkészítéshez munkafelületed, válaszd a 10 féle színben kaható Blanco Elon 45 S
típust. 45 cm széles alsószekrénybe beépíthető és a munkapultból csak 65 cm helyet vesz el. A 19 cm mély medencében kényelmesen elfér a nagyobb edény is. Egyedül a sütőtepsivel kell némi mutatványt végezned a mosogatásnál. A kis lakások kis konyháinak ideális kis mosogatója. Ne feledkezz meg a beépíthető szemetesről sem, hiszen a Blanco Unit rendszer komplett mosogatóözpontot biztosít a  konyhádba. Ehhez a mosogatóegységhez rendeld a Blanco Select II 45/2 vagy a Blanco Flexon II 45/2 típusokat.

Select II. 45/2

Flexon II. 45/2

Ha standard 60 cm széles konyhai mosogatós elemed van, akkor már igazán nagy mosogatómedence birtokosa lehetsz. A Blanco ELON XL 6S mosogatónk a nagy medenceméret és a kis csepegtető ellenére is kevés helyet foglal el a munkapultból, viszont ebben a mosogatóban már kényelmesen tudod elmosogatni a tepsiket is. 

A szélessége 78 cm és a medence mélysége itt is 19 cm. Szemetesből ennél a típusnál sokféle kiosztást választhatsz, itt nézheted meg ezeket:  https://blancomania.hu/?s=select

A mosogató, ahol egy kisgyereket is fürdethetsz – láttunk már ilyet 🙂 –  Blanco Elon XL 8 S és még ez a mosogatóméret is csak 86 cm széles, ennyit foglal el a munkapultodból. Ne feledd, ez a mosogató minimum 80 cm széles alsó elembe szerelhető. Ehhez a típushoz ezt a szemetest válaszd Blanco Flexon II LOW 80/3.
A Blanco Elon mosogatócsaládhoz bármelyik Blanco csapot választhatod, de javasoljuk a kihúzható „s” jelú csapokat, főleg a nagyobb medencékhez.

Üzletünkben kiállítva is megnézheted ezeket a termékeket, az összes silgránit színnel, webáruházunkban az aktuális készletről is tájékoztatást adunk minden terméknél.

Flexon II. Low 80/3

Blanco Elon mosogató

A víztisztítókkal és a Blanco víztisztítós csapokkal kapcsolatban felmerülő kérdések esetén hívd az
üzletünket:

Admiral Studio 
Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.  – Telefon: 06 1 270 9051 – Email: kapcsolat@admiralstudio.hu 

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

weboldalaink:
https://admiralstudio.hu/tervezes/  és  https://blancomania.hu

Megosztás: