Vállald, hogy különleges vagy! _Elica Edith_design elszívó

Dobd fel a konyhád hangulatát, lépj túl a megszokott kürtős páraelszívók világán! Ezt az elszívót a barátaid irigyelni fogják Tőled, dicsérni fogják az ízlésed és a bátorságod, mert mersz különbözni. Válassz az Elica dizájn elszívói közül.

Elica Edith elszívó

Lebegés a konyhában – Elica Edith elszívó

Az Elica Edith elszívót használhatod konyhai főzőszigethez,vagy falra is rögzítheted, ha a főzőlapod közvetlenül a falnál van.

Sziget elszívó-Elica Edith
    Sziget elszívó-Elica Edith
Falra szerelhető Elica Edith elszívó
Falra szerelhető Elica Edith elszívó

Átmérője 50 cm, festett, vagy polírozott fém háza fehér, fekete, szürke s fényes inox kivitelben készül. Opcionálisan rendelhetsz hozzá színes díszítőgyűrűket, narancs, zöld, barna, fehér, fekete színben amivel teljesen egyedivé teheted az elszívódat.

Az elszívó LED világítással rendelkezik és infravörös távirányítóval működik. Mivel nincs központi kivezetése, nem kell foglalkoznod a flexibilicső takarásával, nincs szükség gipszkarton dobozra a takarásához. Viszont a legmodernebb technológiával LongLife és Elica Top zsírszűrővel működik.

EDITH_fali elszívó zöld díszítőgyűrűvel

Elica függesztett sziget elszívó-fekete
Elica függesztett sziget elszívó-fekete

A LongLife szűrő biztosítja a belső keringetésnél a szűrést. A szűrőt egyszerűen beteszed a mosogatógépbe, 60 fokon elmosod, majd 100 fokra beteszed a sütőbe és újra tiszta a zsírszűrőd.

Elica szigetelszívók az Admirál Stúdióból
Elica szigetelszívók az Admirál Stúdióból

Az Elica Edith páraelszívó 3+1 fokozatban működik, zajszintje 40 dB.

Az Elica Edith sziget páraelszívót élőben megnézheted az Admirál Konyhastúdióban. Rendelésed leadhatod személyesen a bemutatóteremben, vagy megrendelheted webáruházunkban

Üdv:

Anikó.