Újdonság! Blanco Adon XL 6S gránitmosogató

Minden év elején várjuk az újdonságokat a Blanco – tól. Nagy az izgalom, hogy most milyen extra formával, ötletes kiegészítőkkel jelennek meg a gránitmosogatók. Idén sem ért csalódás bennünket, amikor megláttuk a Blanco Adon XL 6S silgránit mosogatót.

Te mit szólsz hozzá? El tudod képzeni a konyhabútorodba?

Adon milliő

A Blanco Adon XL 6S hangsúlyos kiemelkedő pereme nemes eleganciát kölcsönöz a mosogatónak és méltó, és igen praktikus  dísze lehet a modern konyhabútorodnak.

Szögletes formái, a két egyforma méretű mosogatómedence és a csepptálca tökéletesen illeszkedik a modern és a minimál stílusú konyhabútor összeállításba egyaránt.

Adon antracitBlanco Adon XL 6S antracit, kőris vágódeszkával

A kőris vágódeszka, ami a gránitmosogató alaptartozéka, hosszában és keresztben is eltolható és medencén és csepptálcán egyaránt.

Adon hagymaLátod, milyen összhang van a konyhabútor vízszintes vonalvezetése és a szögletes Blanco Adon XL 6S mosogató között?

Adon XL6SCélunk, hogy mindenki megtalálja a tökéletes Blanco mosogatóját, ezért 9 színből választhatod ki a konyhabútor hangulatához leginkább passzoló gránitmosogató. A képen a Blanco Antas-S gránit/króm kihúzható csapteleppel láthatod a mosogatót. Tökéletes párosítás!

Adon zöldség

Adon perem közelről

Adon konyhában

Adon deszkával

A Blanco mosogatókról részletes és szakszerű tájékoztatást kapsz a budapesti bemutatótermünkben (1013 Budapest, Attila út 37. Telefon: 061 270 9051) ahol a legtöbb Blanco mosogató talál kiállítva, vagy a  oldalunkon.