+36 (1) 270 9051

Szigetpáraelszívó - Elica design

Professzionális megoldás a konyhai szagok és pára ellen

Az olasz tervezők fantáziája mindig elvarázsol bennünket. Amikor a konyhaszigetbe kerül a főzőlap, a páraelszívó választása kihívás a tervezéskor. Ha könnyed, elegáns megoldást keresünk és a hatékonyság is fontos szempont, az Elica tervezői kínálnak megoldást nekünk.

ELICA - Bio Island

Az ELICA Bio Island az egyik népszerű, konyhaszigethez tervezett elszívó. A fehér kürtő és a natúrtölgy keret elegáns megjelenést biztosít például egy fehér és tölgy színű konyhabútor összeállításhoz. 

Elegáns, átlátszó érintőkapcsolója segítségével bekapcsolhatunk egy olyan funkciót, melyben a beépített érzékelőknek köszönhetően a legoptimálisabb teljesítményt maga a készülék választja ki.

Állítható színhőmérsékletű LED világításával egyrészt még komfortosabbá tehető a főzés, másrészt a saját igényeknek és ízlésnek leginkább megfelelő környezet hozható létre.

A design lelkét adó tölgy polc hosszabbítható, tablet tartóval és USB töltővel felszerelt. 

Sziget páraelszívó, Eilca Bio Island

ELICA - Haiku

A következő kedvencünk az Elica Haiku család sziget elszívója. Matt fekete és matt fehér színekben, 32 – 120 – 180 cm szélességben, külső kivezetéses és belső keringetéses változatban készül. Különlegessége, hogy a mélysége állítható. 

Levegőszűrője a piacon jelenleg létező egyik leghosszabb élettartamú, 3 évig használható szűrő. Ezzel az időtartammal lényegesen ritkul a cserék száma, amivel csökken a hulladékképződés, ezáltal pedig a föld környezeti terhelése.

Zsírszűrői egyetlen mozdulattal, könnyedén és kényelmesen kivehetők, ami különösen a szigetes verziók esetében fontos, ahol a szűrők az elszívót körbejárva, egyszerűen hozzáférhetők.

Érintőszenzoros kezelőpaneljei a készülék oldalán találhatók, így az egyöntetű, tiszta frontdesign képéről semmi nem tereli el a figyelmet. Led világítása követi a vízszintes design vonalát, egyetlen középen végigfutó, egyenletes erősségű, vonalfény formájában.

Masszív, mégis könnyed megjelenésű , férfiasan tökéletes darab.

ELICA - Seashell

És jöjjön a légies Elica SEASHELL konyhasziget fölé szerelhető keringetéses elszívónk. Az attraktív elszívó, amit a hölgyek imádnak – megértem 🙂 – gyöngyház, matt fehér és matt fekete színekben rendelhető.

Tökéletesen ötvözi a páraelszívó és a fény kettős funkcióját: nagy teljesítményű elszívást kínál, míg a lekerekített formája és fényszórása a függő lámpákat idézi.  

Nagy méretek jellemzik, átmérője 80 cm, így tökéletesen használható a tágas szigetes konyhában, akár 60 cm , akár 80 cm széles főzőlapok felett. A távirányító itt már alap a működtetéshez.

ELICA - Icona és Icona Maxxy Pure

És még egy újdonság, az Elica ICONA  sziget elszívó. Soft touch fekete színben , 60 cm széles és igazán kedvező áron elérhető. Kivezetéses típus, a csonkátmérő 150 mm, mint a legtöbb elszívónak. 

Az Icona Maxxy Pure 2 az 1-ben készülék, a levegőminőség javítására és helytakarékosságra tervezett termék.

Az első olyan Elica olyan készülék, amely légtisztítóval kombinál egy páraelszívót, és így gondoskodik a nap 24 órájában a konyha tiszta, friss levegőjéről. A Combo pure szűrővel felszerelt légtisztító és a HEPA / szénszűrős páraelszívó különleges kombinációja, képes a levegőben keringő, akár 1 mikronos részecskéket is megfogni.

Az Ikona Maxxi Pure esetében nincs szükség további (gyakran kényelmetlen vagy nehézkes) eszközre vagy bonyolult levegő ellenőrző rendszerekre.

Minden elszívónál fontos kérdés : milyen a hatékonysága? Az Elica olaszországi gyára Európa egyik legnagyobb páraelszívó gyára, ahol folyamatos a fejlesztés és a tervezés. Fontos azonban tudni, hogy a páraelszívók akkor tudnak igazán jól működni, ha a főzőedényre teszünk egy fedőt fakanállal kitámasztva, ahol csak kis résen távozik a gőz. Így energiát is spórolunk a főzés közben.

Az Elica elszívók fali típusaiból néhány az üzletünkben ki van állítva, de ha sziget elszívóról kérdezel, igyekszünk azonnal, vagy a a legrövidebb idő alatt információt adni a készletről, a várható beérkezésről. A műszaki kérdésekkel kapcsolatban is keress bennünket, segítünk.

A víztisztítókkal és a Blanco víztisztítós csapokkal kapcsolatban felmerülő kérdések esetén hívd az
üzletünket:

Admiral Studio 
Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.  – Telefon: 06 1 270 9051 – Email: kapcsolat@admiralstudio.hu 

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

weboldalaink:
https://admiralstudio.hu/tervezes/  és  https://blancomania.hu

Megosztás: