Szemeteljünk! Blanco hulladékgyűjtők

Szeretnél minél kisebb öko-lábnyomot hagyni magad után itt a Földön? Még nem gyűjtöd szelektíven a háztartási hulladékot? És egyébként is utálod a szemetest a mosogatód alatt!?

Miért nem a Blanco Select Orga hulladékgyűjtői közül választasz?

Pucolod a zöldséget. Dugig a tálca a krumpli – hagyma – sárgarépa – karalábé héjjal. Koszos lett a kezed is 🙁 . Kinyitod az ajtót, leveszed a szemetes tetejét, azt lerakod a földre, lehajolsz és belehajigálsz mindent a szemetesbe, majd visszateszed a tetejét és becsukod a konyhabútor ajtaját. Miért nem csinálod ezt EGY lépésben?

Kihúzod a fiókot akár lábbal, besöpröd a szemeted, visszalököd a fiókot. Ugye milyen egyszerű?

Blanco Select 60/3 Orga szemetes lábbal nyitható

Mondom a következő előnyét. A munkapulton díszeleg a mosogatószivacs, a mosogatószer, ilyen-olyan dörzsi? És utálod a látványát is igaz? Na, ezért találta ki a Blanco a kihúzható belső fiókot,a mi pontosan illeszkedik a Blanco Select 60/2 és Blanco Select 60/3 típusú beépíthető hulladékgyűjtőkhöz. Ennél jobb helyet nem találsz a mosogatáshoz szükséges alkalmatosságok tárolására. Minden eldugva, ámde kéznél!

A Blanco beépíthető szemetesei mellett simán beköthető a vízkiállás, a mosogatógép, a helytakarékos szifonnal, a vizes kolléga ne találjon kifogást 🙂 Lehetetlen nincs, csak tehetetlen. Ha nincs megbízható, ügyes vizesed, mi ajánlunk!

A kényelmed érdekében, minden mosogató alá csak Blanco beépíthető szemetest építs. Nincs meglepetés, csak tökéletesség – még itt is!

admiralstudio.hu és blancomania.hu

Nálunk minden információt és eszközt megtalálsz, ami a kényelmedet szolgálja. Hívj, gyere!

Üzletünk: 1013 BUdapest, Attila út 37. Telefon: 061 270 9051