Sarokba építhető mosogatók_Blanco

Sok, már szerkezetkész lakásban a tulajdonosok nem szeretnék plusz költségért áthelyeztetni a konyhai mosogatóhoz tartozó vízkiállást, ami a sarokba lett tervezve. A németországi Blanco, több olyan silgránit mosogatót kínál, ami sarokelembe építhető. A konyhabútor tervezője, gyártója minden esetben figyelembe kell hogy vegye a beépítésre  kerülő mosogató méretét. Érdemes a konyhabútor  tervezésnél tisztázni, hogy a mosogató melyik oldalára kerül a mosogatógép, annak az ajtaja kényelmesen lenyitható-e, és ha kihúzzuk a mosogatógép kosarát, még lesz-e annyi helyünk, hogy kényelmesen bepakoljuk a szennyes edényt a mosogatómedencéből a mosogatógépbe.

Íme néhány gránitmosogató, ami a konyhai sarokelembe tervezhető, kényelmes, nagy, mély medencéje van (19 cm mélységű) , könnyen tisztítható és nagyon elegáns. A 9 silgránit színből mindenki megtalálja a konyhai dizájnhoz illő színt.

Kattints a kiemelt linkekre és válogass a sarokmosogatók között.

BLANCO DELTA II – silgránit mosogató 

BLANCO METRA 9E silgránit sarokmosogató

BLANCO LEXA 9E sarok-mosogató

A Blanco Lexa mosogató egyenes konyhapultba is beépíthető.

Hol tudod megnézni és megrendelni? A linkre kattintva megtalálsz minden információt. Ha mégse, hívd a bemutatótermet, ahol készséggel válaszolunk minden kérdésedre. Telefon: 1-270-9051

Üzletünk: 1013 Budapest, Attila út 37.

Kellemes tervezgetést, jó böngészést kívánok!

üdvök:

Anikó