Mosogató, mosogatás – na de a kádban?

Egyre több férfiembertől hallom, hogy Ő szeret mosogatni. Ez klassz! És egyre több lánytól hallom, hogy Ő bizony utál mosogatni. Akkor most mi van? Ki fogja kiválasztani az új konyhabútorba a vadi új mosogatót?

1958259_10153095546683306_233387963_nKényelmesen mosogatni ma már nem okozhat gondot!

Ez jópofa, de Te örülnél, ha párodat így találnád a kádban? Egyszer biztosan, mert nagyon jópofa, én csípném, ha erre látványra mennék haza. De minden este azért sok lenne nem igaz? Ahogy elnézem, itt van jó nagy és mély „mosogatómedence”, kényelmes edénycsepegtető, jópofaság. Hát lehet így is! De van egy jobb ajánlatom a mosogatásra egy jobb mosogatóval. Érdekel?

blanco HOT 3Blanco AXIS II – Blanco AXen- koncepció

Kérheted selyemfényű rozsdamentes felülettel és kérheted a silgránit tesóját is , 9 gránitszínben.

axon II 6sTe kitalálod, mi megvalósítjuk. A kényelmes, többfunkciós mosogató biztosítja számodra a folyamatos, ergonómikus munkavégzés lehetőségét egy „tengelyen”. De szépen és tudományosan hangzik 🙂 De komolyan! Eltolható üveg vágólap, vagy a diófából készült vágódeszka használatával egy élmény lesz az előkészítés egy jó vacsorához. Külön tartozékként rendelhető a rozsdamentes tálca, ami a gőzpárolóba azonnal behelyezhető.

Mindent a Te kényelmedért. és hogy hol rendelhetsz? Íme: https://blancomania.hu/blanco/

Ha kérdésed van, vagy bizonytalan vagy, gyere be a Blanco bemutatóterembe 1013 Budapest, Attila út 37.