Mi a helyzet a frontvonalon? Blanco mosogató, csaptelep, szelektív

Az első vonalból jelentjük, nagy a nyüzsgés az építkezéseken, ház és lakásfelújításokon. Egyre többen rohantok be a Blanco bemutatóterembe, hogy azonnal kell egy mosogató! Két alternatívát szoktatok felvázolni:

  1. Mindegy, hogy milyen, mosogató csak hadd vigyem azonnal, mert szerelik a konyhámat!
  2. Kinéztem egy Blanco mosogatót, ……színben, és egy hozzá tartozó csaptelepet is. ….Nem, másmilyen nem kell, de az azonnal 🙂

Nézzük, mi lehet itt a gond?

20110615gyogyuljs2

  1. Ne legyen mindegy, hiszen ezt fogod nézni/használni éveken keresztül! Ha már áldoztál (gondolom nem kevés pénz-időt-fáradtságot) az építkezésre, felújításra, NE AKARJ, AKÁRMILYEN MOSOGATÓT! Hiszen megérdemled a legjobbat!
  2. Oké, kinézted, beleszerettél. Értem én. De vajon hány típusból és színből is választottad ki a Neked leginkább megfelelőt? Igen, igen… 100 típus a mosogatómedencéből és ezt szorozd meg kilenccel, mert a silgránit mosogatók kilenc színből választhatók. Pedig Rád is érvényes: MEGÉRDEMLED A LEGJOBB, A LEGSZEBB Blanco MOSOGATÓT a konyhabútorodba!

Nem biztos, hogy pont az mosogató típus, pont abban a színben éppen van raktáron. Sorry!

Szóval nincs mese, mi megteszünk mindent, hogy profi módon, gyorsan teljesítsük a kérésed.

De gondold végig, mennyivel egyszerűbb lesz a közös „életünk”, ha időben bejössz a Blanco bemutatóterembe (1013 Budapest, Attila út 37.) és kiválasztod, megnézed, megrendeled a legjobb mosogatómedencét a hozzá tartozó csapteleppel együtt.

Rendelhetsz a Blancománia webáruházunkból is kényelmesen, egyszerűen. www.blancomania.hu

9722_kedv2

Bármelyik megrendelést választod, egy dologra figyelj – időben rendeld meg a Blanco mosogatót és csaptelepet, mert tudod… a legjobbat érdemled! Ha pedig tutira szeretnél menni, a konyhabútort is nálunk rendeled, mert az idő pénz és így egy kézben tarthatod a komplett konyhádat, nem kell ezermillió helyre rohannod, elég megkeresned az Admirál Stúdiót és készen, összehangolva határidőre mindent megkapsz.

trisona 6 s

cucina-piccola-moderna-e-luminosa

decide-comments-little-kitchen-design

1016556_10153796757645436_802805965_n1510514_684932961540181_1896014009_n

Komplett konyhabútor tervezésre és egyedi gyártással kapcsolatban is állunk rendelkezésedre. Bemutatótermünkben a kiállított konyhabútok és rengeteg anyagminta közül választhatsz. Mottónk: ” Egy grammnyi tervezéssel egy kilónyi baj elkerülhető!”

Anikó