Megrendeled, nem jössz érte!

Megrendeled, nem jössz érte!

A megrendelőink nagy része természetesen megrendeli és jön érte. De az utóbbi hetekben egyre több olyan rendelésünk van, amit a webáruházban adnak le a vevők és megjelölik a „személyes átvétel a bemutatóteremben” készpénzfizetéssel módot.Minden beérkező megrendelést 1-2 órán belül visszaigazolunk a várható beérkezési határidővel és a fizetendő bruttó összeggel. Ha szett rendelés van, akkor a kedvezmény levonásával igazoljuk vissza termékeket.

Raktárkészleten lévő Blanco mosogató, csaptelep, szemetes, Elica páraelszívó, 1-3 napon belül átvehető a bemutatóteremben.Mi örülünk, hogy ilyen gyorsan ki tudjuk szolgálni a Vevőinket és igyekszünk a megrendeléssel kapcsolatban minden információt megadni.

Majd megérkezik a megrendelt termék, mi telefonálunk, sms-t, emailt küldünk. Szóval tájékoztatunk benneteket, hogy amit rendeltél, az átvehető.

Blanco webaruhaz

Megkérdezzük mikor szeretnél érte jönni. Megadsz egy időpontot, majd hosszú néma csöndbe burkolódzól. Hívunk, keresünk újból és raktározzuk a nevedre, a speciálisan a Te kérésednek megfelelően berendelt terméket. Tudjátok, a Blanco silgránit mosogatók 10 színben rendelhetők és a méretük is igen különböző. Legalább 100 mosogatótípus kapható és a 10 szín sem piskóta.

Van, aki 1 hónap tárolás után mondja: Bocs, mégsem kell, amit rendeltem, nem úgy alakult a „dolog”. Milyen dolog?

Vagy : Ja! Tényleg, de mégsem kérem, adják el másnak. Hiszen Önök egy bemutatóterem, akárkinek el tudják adni!

Nem, nem tudjuk akárkinek eladni. Ha berendeltél egy SMEG reggelizőszettet piros színben ( vízforraló és kenyérpirító) lehet, hogy csak fél év múlva kell valakinek csak a vízforraló.

Vagy rendelsz egy Blanco antracit színű egymedencés Dalago 8 típusú mosogatót, amihez minimum 80 cm széles mosogatós szekrény szükséges, na, azt nem tudjuk ripsz-ropsz eladni másnak.

És ezekben az esetekben itt maradunk a megrendelt termékekkel, amikben áll a pénzünk és roppant csalódottak vagyunk. És amikor sorozatban ezt a „nemtörödöm” magatartást kell kezelnünk, akkor nem csak az adott emberben csalódunk, hiszen ezek a rossz élmények egymásra rakódnak.

Ezért nem szabad megsértődni, ha például a különösen nagy értékű termékeknél előreutalást kérünk, vagy legalábbis 50% előleget.

Szóval szigorítanunk kell. És kérlek ezt értsétek meg. Az Ikeában sem veszik fel a megrendelést, ha nem előlegezitek le.

Köszönet, ha elolvastad, köszönet, ha megérted!

Üdvök: Anikó

Sok méret, sok forma, sok szín.

Munkalap szintbe építhető kerámia mosogató Idento XL6S
Munkalap szintbe építhető kerámia mosogató Idento XL6S
Klasszikus kerámia mosogató panor 60
Klasszikus kerámia mosogató panor 60
Az Etagon 500 IF/A típus rozsdamentes kivitelben készül és munkalapszintbe építhető.
Az Etagon 500 IF/A típus rozsdamentes kivitelben készül és munkalapszintbe építhető.
Blanco Pleon Split - palaszürke
Blanco Pleon Split – palaszürke
Blanco Plenta 6 fehér silgránit mosogató - csepegtetővel
Blanco Plenta 6 fehér silgránit mosogató – csepegtetővel

Blanco Classic Neo - tál

Blanco LAGO
Blanco LAGO
Blanco ELON XL6S - elegáns rozsdamentes csepegtetővel
Blanco ELON XL6S – elegáns rozsdamentes csepegtetővel

jpg (2)

Blanco-classic6s-silgranit