Íves csapok krómban, vagy színesben

Blanco Bemutatóterem és üzlet

Írta: Karácsony Anikó

Az íves kialakítású konyhai csapok népszerűek a klasszikus és a modern konyhákban egyaránt. A Blanco bemutatótermünkben is több íves konyhai csap látható.

A kecses formájú íves csapok elérhetők króm, szálcsiszolt, matt fekete és silgránit színekben, így minden Blanco mosogatóhoz megtalálod a megfelelő színű konyhai csapot.

Blanco Mida | Blanco Mida-S

A legnépszerűbb csap ezek közül a BLANCO MIDA és a BLANCO MIDA-S csapunk. A „ – S „ jelenti azt a csapok nevében, hogy kihúzható típusról beszélünk. A kihúzható csapok nagyban megkönnyítik a konyhai munkát, legyen szó a mosogatómedence tisztításáról, vagy vízvételi lehetőségről. Ha mosatlan edény van a mosogatóban és vizet szeretnél venni, egyszerűen kihúzod a csapot és a pulton lévő edényt, vízforralót (SMEG vízforraló) vagy locsolókannát könnyen meg tudod tölteni.

BLANCO MIDA és a MIDA-S csapok króm, matt fekete és 6 féle silgránit színben rendelhetők. A színek és a felületek a BLANCO üzletünkben megnézhetőek.

Blanco - Mida-s
Smeg Retro50 - vízforraló
Blanco - Mida

Blanco Candor | Blanco Candor-S

Blanco - Candor-S
Blanco - Candor

A tömör szálcsiszolt rozsdamentes acélból készült BLANCO CANDOR és a kihúzható BLANCO CANDOR-S  csapok elegáns megjelenésükkel egy konyhai szigetben is látványos elemet biztosítanak, de nagyon jól illik akár egy matt fekete, vagy fehér színű silgránit mosogatóhoz is. 

Ha a tömör szálcsiszolt anyagot választod, ne felejts el mellé rendelni BLANCO PIONA vagy BLANCO TORRE mosogatószeradagolót is, feltéve, ha van a mosogatón furathely az adagoló részére.

Blanco - Piona
Blanco -Torre

Blanco Candor | Blanco Candor-S

Az egyik különlegesen szép íves csapunk a BLANCO CARENA-S Vario. Az alsó része silgránit színű, az íves rész króm színű. 8 silgránit szín közül választhatsz. A BLANCO CARENA-S vario nem csak kihúzható fejjel rendelkezik, de zuhanyváltó funkcióval sérülésmentesen moshatod meg az érzékenyebb gyümölcsöket is.

Blanco Catris-S | Blanco Catris-S Flexo

Azokban a konyhákban, ahol a mosogatómedence a konyhaszigetbe kerül, igazán elegáns látványt nyújtanak a magasabb, íves BLANCO csapok. Ilyen például a BLANCO CATRIS-S króm vagy a BLANCO CATRIS-S FLEXO króm, vagy PVD STEEL, vagy matt fekete ( nagyon jól néz ki ! ) és a satin dark steel színek.

Catris-S Flexo PVD Steel
Catris-S króm
Catris -S Flexo matt fekete

Mivel mi konyhákat tervezünk, külön is figyelünk az adott konyhabútorba kerülő BLANCO mosogatók és csapok kiválasztására, amiket természetesen a megrendelőinkkel közösen választunk. 

Nagy kedvenc a BLANCO SONEA-S FLEXO tömör szálcsiszolt, rugalmas, íves csap, ami szintén rendelkezik zuhanyváltóval. Flexibilis csöve kényelmes használatot biztosít a mosogatásnál, főzésnél.

És most jöhetnek az extraíves csapok

BlancoCulina-S ll Mini | BlancoCulina-S Mini Sensor

A BLANCO CULINA-S II MINI csapunk 2024-ben új köntösben is megjelent és már rendelhető. A BlancoCULINA-S II Mini satin dark steel , satin platinum és matt feketében is rendelhető. A Culina-S Mini normál felső elem alá is beépíthető, nem olyan magas, mint a szigetekhez javasolt BLANCOCULINA-S II. A nagyobb kivitel is az előzőekben felsorolt színekben elérhető.

2024 májustól elérhető a BLANCOCULINA-S Mini sensoros változat is. A szenzor érzékeli a kezed és már folyik is víz. Jó szolgálatot tehet, ha fasírtkeverés közben nem kell összefogdosnod a csapot a kézmosáshoz. A szenzoros kivitel a magasabb típusnál is elérhető

Satin dark steel
Satin platinum
Matt fekete
Sll Mini Senzor

Ha bármilyen kérdésed felmerül a blancomania.hu webáruházunk használatával, vagy a rendeléseddel kapcsolatban, keress bennünket, segítünk, hiszen értetek dolgozunk.

A teljes Blanco kínálattal – mosogatók, csaptelepek, szelektív hulladéktárolók –  kapcsolatban felmerülő kérdések esetén hívd az
üzletünket:

Admiral Studio 
Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.  – Telefon: 06 1 270 9051 – Email: kapcsolat@admiralstudio.hu 

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

weboldalaink:
https://admiralstudio.hu/tervezes/  és  https://blancomania.hu

Megosztás: