Hiúság … férfi a neved?!

A történet friss!

A bemutatóterembe érkezett az ötven körüli férfiember. Rozsdamentes mosogatót és ablak alá építhető ( lenyomható) csaptelepet keresett. Közösen megnéztük a bemutatóteremben lévő kiállított csaptelepeket és mosogatókat, utána nekiestünk a nagy Blanco katalógusnak, ami 391 oldalas. Mutogatom a rozsdamentes mosogató típusokat, de a Vevő saját kézbe veszi az irányítást, ameddig elfordultam egy pillanatra.

Szemüveg kell a bemutatóterembe :-)
Szemüveg kell a bemutatóterembe 🙂

Mit látok? A férfiember távcsövet formál a kezéből és egyre közelebb hajol a katalógushoz. Nézem…nézem…… és megkérdezem: Most mit csinálunk????

– Hát nézzük a katalógust, mondja mosolyogva 🙂  Mondom: hol a szemüvege? Mondja: ááá nem szeretem, kint hagytam a kocsiban 🙂 Mondom itt én szemüvegem! Mondja: köszönöm … és nézegeti a katalógust tovább.

Most én nem látok semmit :-D! A férfiember talált a katalógusban három szuper mosogatót. Kérdi: ennek milyen a mérete és van szövetmintásban? Mondom: nem látom! Ja, tényleg! Szemüveg visszavándorol hozzám. Megnézem mit talált a férfiember, megválaszolom a kérdését. Újra távcsövet formál a kezéből…újra átadom a szemüvegem.

Aztán a szemüveg lekerül a szeméről és otthagyjuk a pulton.Majd ketten botorkálunk a bemutatóteremben és ketten nem látunk semmit :-D.

Rendelés még nem történt, viszont a látok/nem látok másfél óra alatt mind a ketten jól szórakoztunk. Szép ez a mai nap !!!

Remélem megrendelés is lesz ebből!

Blanco mosogató

üdvök: Anikó