Gránit mosogatóhoz hasznos tanács

Rengeteg szép mosogatót mutattam már be itt a blogon. Most szeretnék megosztani olyan hasznos információt, ami a Blanco gránitmosogatók mindennapi használatában igazít el Benneteket.

Sokan, sokféle információval rendelkeztek, ami a gránit-mosogatók használatát, „karbantartását ” illeti, és bizony gyakran találkozom tévedésekkel. Az alábbi videóban minden hasznos információt megtalálsz. Mi már kipróbáltuk, végigcsináltuk lépésről lépésre. Sőt! Tovább megyek otthon is Blanco gránit mosogatónk van és higgyétek el, minden pont úgy van, ahogy itt a videóban látod.

  • nem színeződik el
  • nem látszik rajta a vízkő
  • vízlepergető
  • nem karcolódik
  • könnyű tisztán tartani
  • UV álló ( ablak alé is tervezjeted)
  • és szépek

Ha figyelsz és betartod a használati utasítást csak örömet lesz a mosogatásban. Mondjuk van egy rémtörténetem.

Fiatal pár vett egy antracit gránit mosogatót a konyhabútorral együtt. Gyönyörű nagy, elegáns konyhabútor volt, világostölgy munkalappal. Az átadás után 4 hónappal hívtak, hogy vízköves a mosogató és csúnya. Megnéztük. Tényleg csúnya volt.

Kérdem: mivel szoktátok tisztítani? Válasz: nem szoktuk! 🙂

Blanco kíméletes vízkőoldók: Blanco DailyClean , BlancoAktív

Oké, elő a Blanco Clean és a Blancoaktív tisztítószereket. 10 perc alatt rendbe vágtuk a mosogatót, olyan lett, mint új korában. Csak annyit tegyél meg, hogy este lefekvés előtt száraz ruhával letörlöd a vízcseppeket. Ennyi.

És most nézzük a videót, hogyan tisztítsd a Blanco silgránit mosogatót:

https://www.youtube.com/watch?v=LG3un7UWWlg

Blanco Bemutatóterem és üzlet, ahol személyesen megnézheted a Blanco mosogatókat és csapokat, beépített szemetesekete: 1013 Budapest, Attila út 37. Te.: 061 270 9051