+36 (1) 270 9051

Garancia és szervíz - Blanco mosogatók és csapok

Blanco Bemutatóterem és üzlet

Írta: Karácsony Anikó

Mi minden átadásnál felhívjuk a Vevőink figyelmét a BLANCO mosogatók, csapok és beépíthető szemetesekre vonatkozó GARANCIA-ra.

Van ugye a törvényben meghatározott garanciális idő, ami a termékek értékével arányos idő.

Nézzük ez mit jelent konkrétan, azután leírom, hogy mennyi plusz garanciát kapsz a BLANCO termékekre és mi a módja a plusz garanciának.

A jótállás időtartama:

  • 10.000 Ft-ot elérő, de 100.000 Forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év
  • 100.000 Ft-t meghaladó, de 250.000 Ft-ot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év
  • 250.000 Forint eladási ár felett 3 év

 

Ezek a fontos sarokkövek és értékek.

Mi szükséges a jótállás/garancia érvényesítéséhez?

  • Névre és címre szóló számla!!!!
  • Magyarországi sorszámozott jótállási jegy

 

Ez a két elvárás azért fontos, mert van néhány webáruház, aminek .hu a végződése, de külföldön működő webáruház. Kicsit megtévesztő, nade aki megnézi az adott cég kapcsolat menüjét, azonnal látja, hogy nincs üzlete itthon.

Igaz, hogy olcsóbban jut a vevő egy-egy Blanco termékhez, de a párezer forint előnyért a nyakába húz „esetleges” problémákat: törött, sérült, hiányos áru érkezik. Ebben az esetben a jótállást a külföldön működő webáruházzal kell intézni, ami bonyolult és idegesítő, főleg amikor készül az új konyhabútorod, esetleg szerel az asztalos. 

Mi ilyenkor nem tudunk segíteni Neked, hiába vagyunk BLANCO MINTABOLT, BLANCO BEMUTATÓTEREM. És ennek nagyon egyszerű oka van: nem nálunk vásároltál, sőt nem is Magyarországon, nem itt fizettél, ezért nem tudunk segíteni. 

Gondold át : 5+ év garancia vagy most 5.000 Ft-al olcsóbb termék a külföldi áruházból.

Nálunk a http://blancomania.hu webáruházban nem fenyeget ilyen veszély, mert

  • minden esetben hivatalos számlát kapsz
  • megkapod a hivatalos magyarországi, sorszámozott jótállási jegyet
  • személyes, bemutatótermi átadásnál kibontjuk és közösen átnézzük, ellenőrizzük a termékeket.

És itt jön a PLUSZ GARANCIA lehetősége!

Az alapjótálláson felül további ( ingyenes) kiterjesztett garanciát kapsz, ami + 3 év. Így 5 év jótállás van a termékedre ( gyártási hibából eredő felületi elváltozásre, alakváltozásra, elszíneződésre) . A plusz garancia abban az esetben él, ha vásárlástól számított ( számlán rajta van a dátum) 3 hónapon belül felregisztrálod a BLANCO termékeket az alábbi linken:

http://regisztracio.ecorgan.hu oldalon

A kiterjesztett jótállást csak fogyasztónak minősülő természetes személy igényelheti, tehát ha cégre vásárolsz, nem tudod regisztrálni a terméket, akkor az alapjótállás érvényes a vásárlásodra.

Mi történik ha például a négy évvel ezelőtt, magánszemélyként vásárolt BLANCO Linus csapod csöpögni kezd?

  1. Felregisztráltad a csapot, él a kiterjesztett garancia. Felhívod a Blanco csaptelep szervizt a 06 30 610 3736 számon. Bemondod a csapod típusát, az észlelt hibát, a garanciajegy számát és díjmentesen javítják azt. Vagy közvetlenül bejelented a http://service.ecorgan.hu felületen.
  2. Nem regisztráltad fel a csapot, letelt a normál 2 év garanciális idő. Ebben az esetben is hívd a Blanco csaptelep szervizt, de így a javítás költségét fizetnek kell.

Tudom, hogy egy lakásfelújítás közben, a mikor vásároltál egy csomó mindent a lakásba, a konyhába, a legkisebb gondod, hogy olvasgasd a jótállási jegyeket. 

Tudom és megértem! Igazad van! Fene se olvasgatja! jó esetben ezeket a számlákat, jótállási jegyeket elteszed egy dossziéba és ha gond van valamelyik géppel, vagy eszközzel, csak előveszed és intézed a javítást. 

Tudod a pontos típust, a cikkszámot, hiszen ezek az adatok a számlán szerepelnek.

Ezért mondjuk el ezeket minden esetben a személyes átvételkor, de ha kiszállítást kértél, akkor a dobozon lévő garanciajegyet kell megőrizned és legalább átfutnod a rajtalévő fontos információkat.

Menj biztosra, gyere be hozzánk a BLANCO ÜZLETÜNKBE, kérd a segítségünk – megteszünk mindent azért, hogy jól és jót válassz.

A teljes Blanco kínálattal – mosogatók, csaptelepek, szelektív hulladéktárolók –  kapcsolatban felmerülő kérdések esetén hívd az
üzletünket:

Admiral Studio 
Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.  – Telefon: 06 1 270 9051 – Email: kapcsolat@admiralstudio.hu 

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

weboldalaink:
https://admiralstudio.hu/tervezes/  és  https://blancomania.hu

Megosztás: