+36 (1) 270 9051

Élőben a Blanco mosogatók, csapok, beépített szemetesek

Blanco Bemutatóterem és üzlet

Írta: Karácsony Anikó

Igyekeztünk a Blanco bemutatótermünkben a legnépszerűbb Blanco silgránit és rozsdamentes mosogatókat kiállítani, a Blanco csapokkal együtt. Nem felejtkeztünk meg a beépíthető szelektív hulladékgyűjtőkről sem. Hisszük, hogy igazán jól választani akkor tudsz, ha élőben is látod a színeket, a formákat, méreteket.
Ezért tartjuk fontosnak, hogy a blancomania.hu webáruházunk mellett egy élő üzletet is működjön. Most szeretném bemutatni a Blanco bemutatótermünket, ahol a cégünk fő tevékenységével az egyedi gyártású konyhabútorokkal is megismerkedhetsz és komplett konyhabútorokba és egységekbe beépítve láthatód a kiszemet Blanco mosogatókat, csapokat, szemeteseket.


Üzletünk Budapesten, az I. kerület Attila út 37. szám alatt található, a Tabánnal szemben. Napközben találsz parkolóhelyet, de ne felejts el parkolási díjat fizetni

A galérián az egyik magasfényű festett konyhánkban a Blanco Zenar XL 6S törtfehér mosogatót állítottuk ki, az új satin gold Blanco Linus -S kihúzható csappal és a satin gold kiegészítőkkel. Milyen kiegészítőket látsz ebben az összeállításban?

A következő konyhabútorunkban egy szürke, 20 mm vastag Technistone ( technikai kő) munkalapban az alulról épített Blanco Subline 500-U fehér silgránit mosogató látható. Itt a konyhabútorunk festett, keretes klasszikus megjelenésű összeállítás.7

Mind a két mosogató alatt megtalálható a Blanco Select 60/3 és Select 60/2 beépített szemetes az Orga fiókkal.
Mire használhatod a mosogató alatti Orga fiókot?

  • szemeteszsák tárolás
  • mosogatógép tabletta
  • mosogatószívics
  • mosogatószer
  • és még amit szeretnél és belefér, bármit tárolhatsz itt a mosogató alatt

A középső térben mosogatós alsóelemeket látsz ezekkel a Blanco mosogatókkal és csapokkal:

 

 

Figyelem! Az alumetál szín 2023. decemberbe kifutó szín a Blancónál, ez a szín bármelyik Blanco moosgatónál csak a készlet erejéig rendelhető!

Blanco Elon XL 6S palaszürke
Blanco Avona S palaszürke
Blanci Zia 45 s
Blanco Wega vulkánszürke
Dalago 45 antracit
Blanco Lato króm
Blanco Fontas II antracit
Blanco Pleon 5 fekete
Blanco Kano S matt fekete
Blanco Lato matt fekete
Blanco In Fino matt fekete
Blanco Metra 6s kávé
Blanco Linus kávé
Blanco Lato szálcsiszolt
Blanco Axia III 6S tarufo
Blanco Culina S mini
Blanco Legra 6s törtfehér
Blanco Zia 6s alumetal
Blanco Triima

Kiállítottunk egy csak csapos állványt, ahol azok a csapok láthatóak a teljesség igénye nélkül, amik mellé helyhiány miatt nem jutott mosogatómedence. Akiállítótér utolsó bútora egy egyedi tervezésű szigetes konyhabútor, natúr tölgyfurnért oronyelemekkel, fehér és szürke matt festett frontokkal és Dekton 12 mm vastag munkalapokkal. Ennél a konyhabútorösszeállításnál a szigetbe terveztük a Blanco Etagon 500-IF/A rozsdamentes mosogatót és a Blanco Sonea-S Flexo, igazán kényelmes és látványos csaptelepet.
Mivel több, mint 20 éve foglalkozunk a konyhabútor tervezéssel, gyártással és a Blanco minőségi termékeivel, felkészültek vagyunk, kérdezz bátran. Ha esetleg ( ami igen ritkán fordul elő ) nem tudjuk a választ a kérdésedre, utánajárunk és nem hagyunk benned semmi kétséget.

Mert egy grammnyi tervezéssel egy kilónyi baj elkerülhető! Várunk szeretettel a Blanco Bemutatóteremben.

A teljes Blanco kínálattal – mosogatók, csaptelepek, szelektív hulladéktárolók –  kapcsolatban felmerülő kérdések esetén hívd az
üzletünket:

Admiral Studio 
Cím: 1013 Budapest, Attila út 37.  – Telefon: 06 1 270 9051 – Email: kapcsolat@admiralstudio.hu 

Bemutatótermünk a  Blanco mosogatók/csapok/szemetesek és
Elica páraelszívók egyik legjobb bemutatóterme.

weboldalaink:
https://admiralstudio.hu/tervezes/  és  https://blancomania.hu

Megosztás: