Blanco ZEROX a rozsdamentes elegancia

A munkalap alá építhető mosogatók közül az egyik legnépszerűbb Blanco termék, a Blanco Zerox fényezett rozsdamentes mosogató-család. A Zerox mosogatók beépíthetőek a munkalap szintjébe vagy a munkalap alá. A munkalapszintű beépítéshez az „U” jelű mosogatót kell rendelned, de figyelem!! – a munkalapnak ebben az esetben kizárólag kő munkalapot (Technistone, Silestone) javaslunk.

pult alattA Blanco Zerox mosogatók sokféle medence kombinációban rendelhetők csaptelep sávval, vagy anélkül, így biztosan megtalálod a leginkább Neked való megoldást.

zerox 9E-IT

Blanco Zerox 9E-IT – sarokmosogató

Zerox 550-T-IFBlanco Zerox 550-T-IF

Láthatod mennyire elegáns megjelenésű a mély mosogató medence és a különálló csepptálca. A nullrádiuszos dizájn kiemelkedően széppé teszi ezt az egyenes vonalvezetést. Ha elegáns, minimalista a konyhabútorod, ennél szebb mosogatót nem találsz sehol.

Blanco Zerox medence kialakítás nullrádiusszal

pult alatt Zerox 400-UBlanco Zerox 400-U mosogató, munkalap alá építve

ZErox 6S IF

Blanco Zerox 6 S -IF munkalap szintbe építbe

Nézd, milyen gyönyörűen simul a munkalapba a mosogató pereme! A munkalapról a morzsát rögtön a mosogatóba söpörheted.

Zerox 340-180-UBlanco Zerox 340-180-U egy medence + gyümölcsmosó

Zerox 400-400-IFBlanco Zerox 400/400 – IF

Már kapható csaptelep sávval is

A csaptelep sávval készülő Blanco Zerox mosogató előnye, hogy hagyományos dekoros munkalapba is beépíthetőek. A csaplyukat nem a munkalapba kell fúrni, így a munkalapfelázás kizárt.

zetox konyhaBlanco Zerox a konyhabútorban

Zerox-500-URendelhetsz a mosogatóhoz üveg vágólapot

Tiszta, egyenes vonalvezetés

Információt kaphatsz a blancomania.hu webáruház oldalunkon,vagy személyesen bemutatótermünkben: 1013 Budapest, Attila út 37. Tel.: 061 270 9051