Blanco silgránit mosogatók – A Blanco silgránit mosogatók tulajdonságai

Blanco silgránit mosogatók kiemelkedő tulajdonságai

A mosogatók anyagát több összetevő alkotja, melyek aránya és minősége nagyban befolyásolja a kész termék tulajdonságait. A hazai piacon rengeteg „gránit” elnevezésű mosogatóval találkozunk, azonban nem mindegy, hogy a gránit csak az elnevezésben jelenik meg vagy az anyagösszetételben is.

A BLANCO SILGRÁNIT mosogatók alapanyagának 80%-a kvarchomok, ami a gránit legkeményebb összetevője. Ezen felül a Blanco egyedi gyártástechnológiája teszi a piacon egyedülállóvá a Blanco silgránit mosogatókat, ami mögött több évtizedes német gyártói tapasztalat és fejlesztések sora áll.

Mik a Blanco silgránit kiemelkedő tulajdonságai?

Még a világos színeken sem jelent gondot a cékla, vörösbor, vagy a kávéfolt. Használja a kereskedelmi forgalomban kapható tisztítószereket, mosogatószereket, súrolókat, vízkőoldókat és a dörzsi szivacsot.

Ami személy szerint nekem nagyon bevált az a Domestos. Melegvizet engedek a mosogatóba, hagyom állni 3-5 percet. A szivaccsal körbe törlöm, nem is kell súrolni. És leöntöm kb. 60 fokos melegvízzel. És kész!

Blanco silgránit tisztítás
Blanco silgránit tisztítás

A Blanco csepegtető részérén bátran  lehet szeletelni, nem marad nyoma. A véletlenül elejtett nehezebb edény sem tud kárt tenni a silgránit mosogatóban. A strapabíró felület nem tud lekopni, mert nem csak egy bevonat a silgránit mosogató felületén, az anyag nem karcolódik, nem színeződik el ( ami elszíneződhet, az a vízkő, azt meg ugye vízkőoldóval vagy Domestossal letakarítjuk, ha netán megtapadt.)

blanco -sigranit-mosogato-blancomania

A Blanco silghránit mosogatók anyaga mindenfajta háztartási savnak ellenáll ( sósavat azért ne öntsünk bele, mert árt az egészségünknek!) Ecet, gyümölcssav sem tehet az anyagban kárt.

blanco -silgranit-savalló-blancomania

  • Hőálló– Blanco silgránit mosogató

A Blanco mosogatók 280 fokig hőállóak, ezért a melegedényt is rátehetjük rövid időre, semmi baja nem lesz a felületnek.

Blanco-Zenar-XL-6S-keramia-5-blancomania

  • Fényálló – Blanco silgránit mosogató

Nyugodtan tervezehető ablak elé is a mosogató, mert a napfény hatására sem változik az anyag színe.

A Blanco silgránit anyag továbbfejlesztett változata a Blanco Silgránit PuraDur, ami a felsorolt tulajdonságokon felül még antibakteriális is. A Hygiene+Plus védelemnek köszönhetően a baktériumok szaporodása a mosogató felületén 98%-al csökken és ezt ezüst ionok nélkül érte el a Blanco. A Silgranit mosogató semmilyen anyagot nem szív magába és nem is bocsát ki.

higienikus-balnco silgranit-blancomania

Én, mint sokat főző háziasszony, 10 évvel ezelőtt kaptam az első Blanco silgránit mosogatómat. Megmondom őszintén, soha nem cserélném vissza rozsdamentesre a mosogatómat, mert annyira egyszerű a tisztítása és a 10 év alatt semmit nem vesztett a minőségéből.

Blanco silgránit mosogatók üzlet és bemutatóterem: Admiral Studio 1013 Budapest, Attila út 37. Telefon: 1-270-9051

webáruház: www.blancomania.hu 

Blanco Pleon 9-kétmedencés mosogató, antracit
Blanco Pleon 9-kétmedencés mosogató, antracit
Blanco Sity és a vágólap
Blanco Sity és a vágólap
Blanco Axia III 6S fehér silgranit mosogató
Blanco Axia III 6S fehér silgranit mosogató
Blanco Elon 45 S gránit mosogató
Blanco Elon 45 S gránit mosogató
Blanco Elon XL 8 S
Blanco Elon XL 8 S
Classic Neo XL 6 S mosogató
Classic Neo XL 6 S mosogató
Vízlepergető, karcálló
Vízlepergető, karcálló

DSC05750