Blanco silgránit mosogató_csaplyuk kiütése

Miért nincs minden Blanco silgránit mosogatón kiütve a csaplyuk? 

A bejegyzés végén találod a linket a csaplyuk kiütéshez!

A Blanco silgránit mosogatók több méretben és különböző típusokban rendelhetőek. Az akciós Blanco katalógusban láttok olyan silgránit mosogatót, ahol látszik a csap helye, látod hogy ki van ütve a mosogató anyaga. Ide szerelheted a csapot.

Vannak olyan egy medencés mosogatók, ahol látod a középen a csaplyukat, de a csaptelepsávban találsz még két kikönnyítést ( ezt a képen nem látod) ahová a Blanco mosogatószeradagolót, vagy a dugókiemelőt még beszerelheted.

Mivel a gyárban nem tudják ki/mit szeretne tenni az adott mosogatóhoz a csapon kívül, ezért ezek a lyukat nincsenek átütve, de az anyag ki van könnyítve.

Ilyen egy medencés  mosogatók például: a Blanco Dalago , Blanco Pleon, Blanco Etagon , Blanco Legra mosogató típusok.

Blanco Dalago mosogató
Blanco Dalago 5 mosogató

 

Honnan tudod, hogy van-e további kikönnyités az adott mosogatón?

A mosogatók beépítés rajza mellett találsz méretezett rajzot a mosogatóról, ahol a Blanco jelöli, hogy hol és mennyi lyukat lehet kiütni. Magán a mosogatón pedig zöld lehúzható jelölést találsz a könnyítés pontos helyén.

Blanco Dalago mosogató méretezett rajz
Blanco Dalago mosogató méretezett rajz

Dalago_6_S_rajz-800x800

Mi a helyzet az egy medencés, csepegtetős, forgatható ( jobbos/balos) mosogatóknál? Miért nem látsz a képen egy lyukat sem a csapnak?

Mivel forgatható a mosogató, a beépítésnél a Vevő dönti el, hogy a medence jobb vagy bal oldalra kerüljön, ezért ezeken a silgránit mosogatókon csak a könnyítést látod és természetesen a felső részen ütöd ki a csapnak a csaplyukat.

Ilyen mosogató például: Blanco ZIA-S, Blanco Metra-S, Blanco Legra-S, Blanco Sona-S mosogató családok.

Blanco Zia 45 S Compact mosogató
Blanco Zia 45 S Compact mosogató
www.blancomania.hu
www.blancomania.hu

Hogyan lehet a kiütni a Blanco silgránit mosogatóhoz a csaplyukat? Videó a kiütésről itt találsz!

Nagyon egyszerűen. A beépítés előtt meghatározod, hogy melyik könnyítést szeretnéd kiütni. Ehhez szükséged van egy kalapácsra és egy pontozóra ( vagy csavarhúzóra) . A jelölés közepén egy határozott mozdulattal ( nem kell őrült erővel) ráütsz a pontozóra és kiesik könnyített anyag. A széleket a kalapács keskeny felével óvatosan leütögeted.

Videó ITT!

Blanco Bemutatóterem: 1013 Budapest, Attila út 37.

Ha kérdésed van hívj bennünket: 061 270 9051

Blancománia