Blanco rozsdamentes mosogatók – Elegáns rozsdamentes Blanco mosogató

Elegáns rozsdamentes mosogatók a Blancománia webáruházból

A németországi Blanco a rozsdamentes mosogatók dizájn tervezésére is nagy hangsúlyt helyez. A rozsdamentes mosogatók említésénél a legtöbb vevőnek a régebbi, egyszerű mosogatók jutnak az eszébe. A Blanco tervezői azonban gondolnak az új, modern vonalvezetésű konyhabútor összeállításokra és egyre több típus és forma közül lehet rozsdamentes mosogatót választani a Blancomania webáruházunk kínálatából.

Blanco Andano rozsdamentes mosogatócsalád – Klasszikus, kortalan, szép.

Az „If” jelölésű Blanco Andano mosogatók felülről építhetők a munkalapba és csaptelepsávval rendelkeznek. A csaptelep sávba lehet a csapot és a mosogatószeradagolót szerelni, így ez esetleges vízszivárgás esetén a munkalap nem tud felázni.

A csepegtetővel rendelkezővel rendelkező Blanco Andano XL 6 S-IF és XL 6 S-IF Compact mosogatók jobb és bal oldali főmedencével kérhetők, mert ez a típus nem forgatható

AndanoXL6SIF_Comp_InF_jo-800x800

AxisIII5SIF-440x280

Az egymedencés, rozsdamentes Andano IF-A mosogatók különböző méretekben rendelhetők.

Blanco Andano 400-IF-A , Blanco Andano 500-IF-A, Blanco Andano 340/180-IF-A,

andano 500if a

 

Blanco Andano 700-IF-A, Blanco Andano 400/400-IF-A ( két medencés)

andano 400-400 if

Az egyik különleges újdonsága a rozsdamentes Blanco mosogatóknál az Etagon család. A belső peremen elhelyezett kivehető csepegtetősín helyettesíti a csepegtetőt a munkapulton.

Blanco Etagon 500-IF-A Blanco Etagon 700-IF-A

Blanco Etagon 500-IF-A
Blanco Etagon 500-IF-A

Normál csepegtetős rozsdamentes mosogatóink LEMIS-S családból

Blanco Lemis 45 S-IF , Blanco Lemis XL 6 S-IF , Blanco Lemis XL 6 S-IF Compact

Blanco Lemis
Blanco Lemis Compact

A Compact megnevezésű mosogatók szélessége kisebb, viszont a medence mérete ugyanolyan nagy, mint az XL jelöléső rozsdamentes mosogatóké. A csepegtető mérete kisebb ebben az esetben.

01520507_webx2

 

A rozsdamentes mosogatók mélysége 19 cm, könnyen tisztíthatók. Azt viszont érdemes figyelembe venni, hogy a rozsdamentes anyagon a használat során karcok keletkezhetnek, amiket a Blanco Polish pasztával el lehet tüntetni.

lemis 6 if blancomania
lemis 6 if blancomania

A Blancomania webáruházhoz tartozik egy Blanco bemutatóterem, ahol a rendelést is leadhatják a vevőink és élőben megnézhetik a mosogatókat, szaktanácsot kérhetnek a választáshoz.

Kiszállítás esetén előreutalással, bankkártyával, készpénzzel lehet fizetni, mert a futárnál nem lehet utánvéttel fizetni. Sajnos többször előfordult, hogy az utánvéttel rendelt nagyértékű mosogatót a vevő nem vette át.

Blanco Delta II-IF, munkalap szintbe építhető sarokmosogató
Blanco Delta II-IF, munkalap szintbe építhető sarokmosogató
Blanci Lemis 8-IF   Ár: 67.900 Ft
Blanci Lemis 8-IF
Blanco Linus-S króm kihúzható csaptelep
Blanco Linus-S króm kihúzható csaptelep