Blanco mosogatók és csapok – házhozszállítással-infók

Blanco mosogatók és csapok – házhozszállítással-infók

Miért kérjük az előre utalást, ha  házhozszállítással rendelsz a Blancománia webáruházból?

( Személyes átvételnél az üzletben fizethetsz bankkártyával vagy készpénzzel)

Időnként újból felmerül a Vevőinknél a kérdés, hogy ha webáruházból rendeli a Blanco mosogatót, Blanco csapot, Blanco szemetest, miért kell előre utalnia díjbekérő alapján a megrendelése összegét.

Blanco moosgató házhozszállítás
Blanco moosgató házhozszállítás

Régebben működött nálunk is az utánvét a házhozszállításnál, de sajnos ezt meg kellett szüntetnünk.

Az ok elég prózai.

Egyre többen rendeltek nagyértékű Blanco termékeket utánvétes átvétellel és sajnos sokan úgy gondolták, hogy egyszerűen nem veszik át a megrendelt termékeket.

Milyen költséggel járt ez nekünk?

Mindenek előtt a szállítási költségek ( oda/vissza) megfizetése a GLS vagy egyéb fuvarozó cég részére. A többszöri oda/visszaszállításnál sérült a csomagolás és időnként a termékek is.

Különösen érzékenyen érintett bennünket, amikor Németországból érkezett a megrendelt Blanco mosogató és azt nem vette át a megrendelő.

A megrendelésed lemondására a jogszabály lehetőséget biztosít, ha menetközben meggondolod magad és az előleget is visszautaljuk aznap.

14 napos lemondás és pénzvisszafizetési garancia
14 napos lemondás és pénzvisszafizetési garancia

A várható szállítási időről írásban tájékoztatunk és ha menetközben bármilyen változás merül fel a szállítással kapcsolatban, természetesen akkor is jelezzük feléd.

Az át nem vett Blanco mosogatókat vagy raktározzuk, de nem tudjuk mikor keresi valaki éppen azt a méretet és színt ( ezért általában nem raktározzuk) így kénytelenek vagyunk visszaküldeni a nagyker raktárba azokat, ami költséggel jár. A termék értékének 26%-a a lemondási költség ebben az esetben.

Azt gondolom megértitek, ha sok ilyen történet van – megrendeled, kiszállítjuk, nem veszed át, visszaszállítjuk – az komoly költségekkel jár nekünk.

A Blanco webáruházunk megbízható, a cégünk megbízható ( Admiral Studio Kft.) bármelyik céginfós felületen ellenőrizhető.

Szeretném, ha megértenél és nem háborodnál fel, ha a kiszállításnál díjbekérővel/előlegszámlával kérjük a megrendelt Blanco termékek árát. Ha bizalmatlan vagy, rendeld személyes átvétellel, készpénz vagy bankkártyás fizetéssel. Ebben az esetben üzletünkben ( 1013 Budapest, Attila út 37.) a Blanco Üzletünkben az átvételkot fizetsz és ellenőrzöd a hiba és hiánymentes termékeket az átvételkor.

Köszönjük a megértést és igyekszünk mindent megtenni a pontos tájékoztatásért és a szállításért. A Blanco jó választás, a cégünk jó választás.

Üdvözlettel: a Blancománia csapata

Mosogató Blanco
Blanco Andano XL 6S mosogató
Blanco Axia II XL 6S gránitmosogató
Blanco Axia II XL 6S gránitmosogató
Blanco ADON XL 6 S mosogató
Blanco ADON XL 6 S mosogató
Blanco Tivo-S antracit csap
Blanco Tivo-S antracit csap
Ablak elé építhető csaptelep Blanco ELOSCOPE-S-F
Ablak elé építhető csaptelep Blanco ELOSCOPE-S-F
Vízlepergető, karcálló
Vízlepergető, karcálló Blanco silgránit
Blanco DALAGO 8 - ha csak 1 medence kell
Blanco DALAGO 8 – ha csak 1 medence kell
Blanco Pleon Split mosogató - belső elválasztóval, így akár két medencéd is lehet
Blanco Pleon Split mosogató – belső elválasztóval, így akár két medencéd is lehet