Blanco mosogatók-Blanco Andano XL 6S-IF-újdonság

Az újdonságok mindig izgalmasak és a Blanco minden évben előrukkol új termékekkel. Amikor már azt gondolom, hogy nem, nem lehet ezt már fokozni, a mosogató és csaptelep piacon nincs mit kitalálni, a Blanco erre rendre rácáfol.

A méltán népszerű Andano rozsdamentes mosogatócsalád bővült most csepptálcás verzióval. Az elegáns Blanco Andano mosogatók, és a síkba építhető „IF” típus mellé megérkezett a Blanco Andano XL 6S-IF és a Compact változat.

Mosogató Blanco
Blanco Andano XL 6S mosogató

A Blanco mosogatók praktikus kiegészítői az edzett üvegből készült vágólap és a rozsdamentes tál. Az Andano mosogatóhoz az elegáns Blanco Culina-S mini króm csaptelep kiváló választás. A mély medence és a magas, állítható csaptelep a magas fazekak mosogatását is megkönnyíti.

A Blanco Andano XL6-S IF Compact mosogató mérete csak 860×500 mm. A nagy medence maradt, viszont a csepegtető rész kisebb, ezért nagyobb munkafelület marad a konyhapulton.

Blanco Andano XL6S Compact mosogató
Blanco Andano XL6S Compact mosogató

Mindkét mosogató jobb és bal oldali kivitelben rendelhető. A dugókiemelő és a multifunkciós tál alaptartozék, az éjkék üveg vágólap külön rendelhető. Mind a két mosogató 2016. augusztus 31-ig az akciós áron rendelhető.

Rendelését leadhatja a Blancománia webáruházban, vagy személyesen budapesti bemutatótermünkben 1013 Budapest, Attila út 37. Tel.: 061 270 9051

Üdv.: Anikó