Blanco mosogatóhoz alkatrész-Blanco üzlet

Vannak, akik nem a Blanco bemutatóteremben vásárolják a gránit, vagy a rozsdamentes mosogatójukat. Ilyenkor néha előfordul, hogy valamelyik nélkülözhetetlen alkatrész hiányzik a csomagból. Ez leginkább akkor jellemző, ha valahol egy rendkívül akciós, mintatermi mosogatót vásárolnak és csak a beépítéskor derül ki, hogy például a lefolyógarnitúrát nem kapták meg a vásárláskor, mert az elveszett az évek alatt.

Mondok egy másik példát, az elmúlt hónapban többször előfordult, hogy szűrőkosarat véletlenül kidobták. Pótolni kell mielőbb.

Ilyen esetben a google keresőbe beütöd a „blanco mosogató alkatrész” keresőszavakat és kiad jó néhány céget. Viszont meglepődve látod, hogy alkatrésznek nyoma sincs az oldalakon. A legjobban akkor jársz, ha megkeresed a Blanco Bemutatótermet – 1013 Budapest, Attila út 37.. Telefon: 1-270-9051 – és elmondod milyen típusú mosogatóhoz, milyen Blanco alkatrészre van szükséged.

A legprecízebben akkor jársz el, ha az alábbiakat teszed:

  1. Fotózd le a mosogatódat, hogy lássuk milyen típusról beszélünk. (Elég csak a mosogatót lefotózni, a lábad és egyéb alkatrészekről nem szükséges fotót küldeni)

IMG_0005

  1. Fotózd le a mosogatód alján lévő vonalkódot (általában 20 év elteltével is rajta van )
  2. Küldd el a kapcsolat@admiralstudio.hu e-mail címre a képet és a kérésed
  3. Még aznap válaszolunk rá, megadva az árat és a szállítási határidőt.

Mivel minden Blanco mosogató típus más-más alkatrészekből áll, ezért fontos hogy be tudjuk azonosítani, mert ilyen „robbantott” alkatrész listából tudjuk megkeresni, hogy mire van szükséged.

Mosogató alkatrész
Mosogató alkatrész-Blanco

Ha egyszerű Blanco alkatrészre van szükséged, elvileg lehet a raktárunkban is. Ha nincs készleten a hiányzó alkatrész, azt megrendeljük a németországi gyártól és kb. 2 hét alatt megkapod az eredeti Blanco alkatrészt.

Ne okozz magadnak bosszúságot, csak a márkakereskedőtől érdeklődj és vásárolj!

Üdv:

Anikó