+36 (1) 270 9051

Blanco mosogató és csaptelep tisztítás

A BLANCO CSAPTELEPEK ÉS MOSOGATÓK TISZTÍTÁSA:

Az optimális konyhai higiénia biztosítása érdekében rendszeresen és alaposan tisztítsa meg a mosogatót. Végül is a mosogató az a hely a konyhában, amely a leggyakrabban érintkezik élelmiszerrel.

Ha tisztítás közben szeretne minél kevesebbet vesződni, törölje szárazra a mosogatót minden használat után mikroszálas törlőkendővel. Ez megakadályozza, hogy a vízcseppek elpárologjanak a mosogatón, és ronda vízkőnyomok alakuljanak ki. Különösen sötét felületen ronthatják el ezek a foltok a mosogató megjelenését összességében. A mikroszálas törlőkendővel való szárítás hatékonyan előzi meg ezt a problémát.

Ha mégis megjelennek a vízkőfoltok, a kipróbált és tesztelt házi ellenszerek, mint pl. az ecetes vagy citromos tisztítószerek segíthetnek. Ezek az anyagok megbízhatóan távolítják el a vízkövet, megfelelő használat esetén kímélik a mosogatóját, és természetes módon biológiailag lebomlanak. Egyszerűen tegyen egy kevés tisztítószert egy szivacs puha oldalára, és törölje le a mosogató és a csaptelep felületét. Kerülje a hosszanti súrolást a szivacs durva oldalával. Végül öblítse le a mosogatót tiszta vízzel, majd törölje szárazra mikroszálas törlőkendővel.

A Silgranit mosogatók rendkívül kemények. Néha az edények fémsúrlódásból származó nyomokat hagyhatnak a fényes felületeken. Ezek a sötét vonalak könnyen eltávolíthatók. Vigyen fel egy kevés sütőolajat egy nedves szivacs puha oldalára. Körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg a mosogatót a szivacs puha oldalával. Az olaj és a vízkeveréke feloldja a fémsúrlódásból származó nyomokat a mosogatóról. Öblítse le a mosogatót mosogatószappannal és meleg vízzel az olaj eltávolításához. Ezután törölje szárazra mikroszálas törlőkendővel.

Ha hosszabb ideig nem tisztítja a Silgranit mosogatót, vízkő rakódik le a felületen. Ezek a lerakódások rendszerint a csaptelep és a csepegtető körül gyűlnek össze, mivel az edények itt száradnak meg, és a vízcseppek elpárolognak. Míg a lerakódott vízkő könnyen észrevehető a sötét mosogatóknál, elsőre könnyen észrevétlen maradhat a világos színű mosogatók esetében. A vízkő csak akkor válik láthatóvá, ha elszíneződik, például ha az eredetileg fehér vízkő megkapja a teafilter színét. A Silgranit teljesen színtartó – a lerakódott vízkő az, ami elszíneződik. A BLANCO DailyClean+ vagy savas alapú tisztítószerek, például ecetes tisztítószer vagy citromsav használata itt segít. Feloldják a mész- és a szennyeződésréteget, és visszaadják a mosogató eredeti színét. Egyszerűen permetezzen a mosogatóra BLANCO DailyClean+-t vagy savas tisztítószert, és hagyja rövid ideig hatni. Ezután törölje le egy nedves kendővel, majd törölje szárazra egy mikroszálas kendővel.

Évente egyszer, vagy amikor úgy érzi, hogy szükséges, érdemes alaposan megtisztítani a Silgranit mosogatót. Először is győződjön meg róla, hogy a lerakódott vízkövet eltávolítja. Ezt követi az alapvető tisztítás. Bármilyen lágy mosószert használhat. Ehhez zárja le a mosogató lefolyóját. A mosóport vagy a mosógélt egyenletesen oszlassa el a mosogatóban, és töltse fel a medencét legalább 60 °C-ra melegített vízzel. Hagyja a terméket rajta legalább két órán, vagy ideális esetben egy éjszakán át. Végül engedje le az oldatot, öblítse ki a medencét tiszta vízzel, majd törölje szárazra mikroszálas törlőkendővel.

Megjegyzés: Ha meg akar szabadulni a makacs szennyeződésektől, ne használjon lúgos anyagokat vagy csatornatisztítókat. Ezek az anyagok annyira agresszívek, hogy még a kemény, ellenálló gránitfelületeket is megtámadhatják.

BLANCO DailyClean+: A BLANCO DailyClean+ professzionális vízkőoldóval nem fog mellé: a formula kifejezetten a BLANCO mosogatók és csapok felületéhez lett igazítva. Finoman, mégis hatékonyan tisztít. http://www.blancomania.hu/blanco-daily-clean-tisztitoszer…

BLANCO ACTIV – Intenzív, nagy hatékonyságú vízkőoldó por, 3×25g csomagolásban.

http://www.blancomania.hu/blanco-activ?filter_name=activ

Üzletünk:1013 Budapest, Attila út 37. Telefon: 061 270 9051  Email:kapcsolat@admiralstudio.hu

Blanco csap tisztítása Blanco DailyCean+
Blanco csap tisztítása Blanco DailyCean+
Bátran használd a dörzsiszivacsot és a Blanco aktiv intenzív vízkőoldót
Bátran használd a dörzsiszivacsot és a Blanco aktiv intenzív vízkőoldót
Az intenzív súrolással sem tudod megkarcolni a Blanco silgránit felületet.
Az intenzív súrolással sem tudod megkarcolni a Blanco silgránit felületet.
A króm csapokhoz használj microszálas törlőkendőt
A króm csapokhoz használj microszálas törlőkendőt
Kíméletes vízkőoldó a Blanco DailyClean+ spray
Kíméletes vízkőoldó a Blanco DailyClean+ spray
Blanco DailyClean+ a kiméletes vízkőoldó
Blanco DailyClean+ a kiméletes vízkőoldó
Blanco aktív por a makacs szennyeződésekhez
Blanco aktív por a makacs szennyeződésekhez
használhatod a rozsdamentes és a silgránit mosogatóhoz egyaránt
használhatod a rozsdamentes és a silgránit mosogatóhoz egyaránt
www.blancomania.hu
www.blancomania.hu

feher-blanco-dalago-6-silgranit-mosogato-blancomania