Blanco Daras-S csaptelep, ami jön nyaralni

Mit meg nem teszünk értetek?! Szinte el sem hiszed, hogy a Blanco bemutatótermünk mennyire rugalmasan kezeli a Megrendelői igényeket.

Szükséged van az új konyhabútorodhoz egy Blanco mosogatóra és csaptelepre – de iziben! Az „iziben” most nem működött, mert éppen az a típus és szín nem volt a budapesti Blanco bemutatótermünkben, amit keresett a Megrendelőnk.

A jövő héten kivesszük a jól megérdemelt egy hetes szabinkat ( 2015.08.15 – 23.) és leruccanunk a Balaton északi partjára lábat lógázni és vitorlázni.

Blanco mosogató, csaptelep
Blanco mosogató, csaptelep és szabadság

Szóval a rendelés megszületett. A mosogató érkez(ne) a bemutatóterembe csütörtökön.

Na, ez az időpont nem jó a Megrendelőnek, mert nyaralni mennek. Upssz! Javaslat: kérjenek GLS kiszállítást arra az időpontra, amikor már itthon lesznek! Upsszz! Nem jó ez sem, mert vasárnapig nyaralnak, hétfőn reggel viszont kell a cucc! Upssz! A vevőközpontú tulajdonos megkérdezi: Merre nyaralnak?

Balatongyörökön! Upssz! Megvan a megoldás! Mi is az északi parton lógázunk, szombaton elvisszük magunkkal a cuccokat ( Blanco gránitmosogató, Blanco Daras-S gránit csaptelep) és csattanunk Akaliban szombaton 17 órakor.

Hát, ennyi!

Megrendelő boldog! Mi boldogok vagyunk, mert megoldottuk a problémát. Szóval gyertek bátran a budapesti bemutatóterembe, vagy rendeljetek a www.blancomania.hu webáruházban, mert Ti nekünk vagytok az elsők!

Adon XL6S

Blanco AXIA II 6S silgránit mosogató
Blanco AXIA II 6S silgránit mosogató
Blanco Yovis-S csaptelep
Blanco Yovis-S csaptelep
Tartufo színú silgránit Zenár 45 S mosogató
Tartufo színú silgránit Zenár 45 S mosogató
Blanco NEA-S silgránit csaptelep
Blanco NEA-S silgránit csaptelep

jpg (6)

Blanco üzlet és bemutatóterem: 1013 Budapest, Attila út 37. Telefon: 061 270 9051

Üdvözlet ezen a forró nyári délutánon: Anikó