Blanco AXIA II 6S gránit mosogató akció

Egy komplett mosogatóközpont a konyhádban! Ez nem más, mint a Blanco Axia II 6 S gránitmosogatónk. A főzéshez az előkészítés ezzel a mosogatóval szinte gyerekjáték.

jpg (1)Blanco Axia II 6 S gránit mosogató

A másfél medencés gránitmosogató különböző, a munkánkat elősegítő kiegészítőkkel rendelhető, és ezek a kiegészítők most az akció keretében a Blanco Axia II 6 S mosogatóhoz alaptartozékként járnak. Mik ezek a kiegészítők? Üveg vágólap edzett üvegből, dugókiemelő, maradékgyűjtőtál, ami rozsdamentes acélból készül. Külön rendelhető tartozék a Blanco Carrier, ami a gőzpárolókba egyből betehető. Az üveg vágólap elcsúsztatható a mosogató peremén.

jpg (3)

Blanco edzett üveg vágólap

A konyhabútor tervezésnél is szeretjük a komplex megoldásokat, amihez a Blanco termékek minden lehetőséget biztosítanak. Az előkészítésnél rögtön lábnál van a szelektív hulladékgyűjtő is, ami a legkényelmesebb megoldások egyike.

jpg (2)

Blanco Select Orga 60/3

A gránit mosogató jellemző tulajdonsága a vízlepergetés, így a vízkőnek nincs ideje megjelenni a mosogatón, de azért a tisztítást javasoljuk 🙂 .  A gránitmosogatók 9 színben rendelhetőek, így minden konyhabútorhoz, munkalaphoz megtalálja  a megfelelő színű mosogatót. 19 cm mély medencéjében kényelmesen elfér a magas fazék.

jpg (5)leperegVízlepergetés a Blanco gránitmosogatóknál

jpg (3)9eBlanco Axia 9 E a sarokmosogató

A Blanco Axia mosogató sarokba építhető változata ugyan most nem akciós, de a figyelemfelkeltés érdekében megosztom a fotóját.

jpg (3)8SInformáció: Blanco Bemutatóterem 1013 Budapest, Attila út 37. Tel.: 1-270-9051

Hogy egyszerűbb és gyorsabb legyen a vásárlás, nézzen be webáruházunkba: blancomania.hu