Aláépíthető mosogatók – de mi alá?

Sokan keresitek nálunk a munkapult alá építhető mosogatókat. De nem árt tudnotok, hogy ezeket a mosogatókat kizárólag kő munkapulthoz ( Technistone, Silestone) vagy Corian, illetve Polystone munkalapokhoz ajánljuk. Ezeknél a pultoknál biztosítható a tökéletes illesztés és beépítés. Ha hosszútávra tervezel és a tökéletesre törekszel, állunk rendelkezésedre a széles választékkal, a szakértelemmel és a tökéletes kivitelezéssel.

A Blanco aláépíthető mosogatói silgránit, kerámia és rozsdamentes acélból is választhatók. Bemutatunk néhány menő aláépíthető Blanco mosogatót, hogy egyszerűbb legyen a választás, ha rászánod magad!

A Blanco Subline silgránit mosogatók közül különböző több méretből válogathatsz, de figyelj a kényelmedre. Ha szeretsz sütni, főzni és van elég hely, hogy legalább 60 cm széles mosogatós elemet tervezzünk a konyhabútor összeállításodba, célszerű a nagyobb medencét választanod. Gondolj a tepsire, nagy lábasra…szépen! Ugye hogy csak akkor megy a szépengondolás, ha nem okoz bosszúságot a mosogatásuk?!

Subline 500 UBlanco Subline 500 U – silgránit – antracit

subline 480-320 UBlanco Subline 480/320 U silgránit

Ne feledd, a Blanco silgránit mosogatók 9 színben kaphatók, tehát nincs kifogás! Biztosan megtalálod/megtaláljuk a legjobbat Neked!

wave 950 UBlanco Wave 950 rozsdamentes mosogató

Nagy, íves medence – bevallom még nem láttam élőben, de így csudaszép 🙂

wave 520 UBlanco Wave 520 mosogató

supra 500 UBlanco Supra 500 U – rozsdamentes mosogató

A tökéletes egybeolvadás- ilyen amikor a pult alá építjük.

alaros 6 sBlanco Alaros 6 S

Subline 360-180 UBlanco Sublin 360/180 U Tartufo színben- tudod 9 szín a jelszó!

Ezt látod, ha silgránit mosogatót építünk a pult alá.

A munkalap és a mosogató tökéletes funkcionális egységet alkot. Csak besöpröd a morzsát a pultról és kész. Optimális a munkalap felületének tisztítása. Tökéletes, letisztult megjelenés, a mosogató vonalában is.

Habár manapság egyre több férfi főz, süt és használja a konyhát – le a kalappal előttük!

Ha kérdésed van, ha komplett konyhabútort szeretnél, vagy „csak” egy kiváló mosogatóra van szükséged, ne feledd: blancomania.hu és admiralstudio.hu

Üzletünk: 1013 Budapest, Attila út 37. Telefon: 061 270 9051