A legjobbak a Konyhakiállításon Blanco mosogató újdonságok

Ma délelőtt szétnéztünk a Blanco standján az idei Konyhakiállításon. És ezen a standon nem volt csalódás, csak szépség, ízlés, újdonságok és hatalmas tér. Ha nem jártatok még Kölnben, Bécsben, Milánóban „konyhakiállításon”, akkor az Ecorgan standján ízelítőt kaphattok az ottani hangulatból.

Végre nem egy 20 nm-es standon van összezsúfolva (odahajigálva) a kiállított termék, amit nem mellesleg el akarnak adni a kiállítók, hanem gyönyörűen megtervezett és kivitelezett kiállítótérben, harmonikusan egymásra épített dizájn fogadja a leendő vevőket.

A kézzel fogható minőség és elegancia.
A kézzel fogható minőség és elegancia.

Ma debütált a Blanco ELON XL 8 S silgránit mosogató és itt láttuk először az új Blanco gránit színt, a gyöngyszürkét. Igazán elegáns megjelenés, hatalmas és mély mosogatómedence már a PuraDur III anyagból. Vízlepergető, karcálló és akár a gyerkőc is fürödhet benne, de az biztos, hogy sütés után a tepsit kényelmesen mosogatod el.

ELON XL 8 S grámitmosogató
ELON XL 8 S grámitmosogató

 

Blanco gyöngyszürke gránitmosogató
Blanco gyöngyszürke gránitmosogató

 

 

 

 

 

A Blanco gránitmosogatói 9 színben kaphatók, egyik szebb, mint a másik, nekem elhihetitek. 🙂

 

És itt egy rozsdamentes SteelArt mosogató újdonság. Húúúúú! Ez csodaszép darab.DSC_0003

DSC_0012

Jó emberek, szép mosogatók 🙂

Kerámia mosogató
Kerámia mosogató és retro piros SMEG hűtő

DSC_0019

Ha csak az Ecorgan standját nézed meg, már jól jártál!

Tervezz a Blancoval! Vásárlás itt és itt . A kiállítás után a Blanco mosogatókat és csaptelepeket megnézheted az Admiral Stúdió Bemutatótermében. 1135 Budapest, Szegedi út 31.

Várunk szeretettel!

Üdvök: Anikó